Η αποκάλυψη του Μύρωνα Στρατή για το Master Chef Junior και η αναφορά στον γάμο, με την αγαπημένη του Κατερίνα!

Ο Μύρωνας Στρατής και η Ελισάβετ Σπανού παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 17 Οκτωβρίου.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε μακριά μαλλιά και ήρθε αντιμέτωπος με πολλά αστεία περιστατικά: «Είχα πολύ μακριά μαλλιά αλλά τα κούρεψα το 2003 επειδή πήγα φαντάρος. Στο λεωφορείο με σκούνταγαν και έλεγαν κοπελιά».

Ακόμη, ο Μύρωνας αποκάλυψε κάτι που δεν ξέραμε για το show του Star,

Master Chef Junior. Συγκεκριμένα είπε ότι πέρασε δοκιμαστικό, αλλά τελικά δεν επιλέχθηκε από την παραγωγή: «Πέρασα ένα δοκιμαστικό για κριτής στο “Master Chef Junior”. Ο φίλος μου ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με έστειλε εκεί με το ζόρι. Η παραγωγή επέλεξε να πάρει τους 3 κριτές που έχει τώρα και καλά έκαναν, αλλά ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία»

Μάλιστα, αναφερόμενος στην αγαπημένη του Κατερίνα Ζαπάρδα αποκάλυψε ότι εκείνος μαγειρεύει στο σπίτι, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα παντρευτούμε».

Για τις φήμες που κυκλοφορήσουν ότι τσακώθηκε με τον κολλητό του Ησαϊα Ματιάμπα ξεκαθάρισε: «Ο Ησαίας έκανε πολιτικό γάμο που κάλεσε τους γονείς του, τους γονείς της κοπέλας του και τον αδελφό του. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ησαία. Είναι φυσιολογικό όταν με έναν άνθρωπο είσαι τόσο κοντά όταν χωρίζει να χρειάζεσαι ένα διάστημα να πάρεις λίγο τον αέρα σου. Δεν είμαστε μαλωμένοι, παίρνουμε λίγο το χρόνο μας. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις, απλά δεν κάνουμε την κολλητή παρέα που κάναμε. Αν παντρευτώ θα τον καλέσω τον Ησαία να ξέρετε».

Από την άλλη πλευρά η Ελισάβετ Σπανού, απάντησε στα σχόλια που άκουσε, όταν αποφάσισε να σταματήσει για λίγο το τραγούδι και να δουλέψει σε υποδοχή μαγαζιού: «Έκανα μια άλλη δουλειά όταν αποφάσισα ότι για 2 -3 χρόνια δε θέλω να τραγουδήσω. Άρα πως θα ζω; Δεν κατάλαβα και γιατί έγινε και ντόρος. Τους φαίνεται πιο φυσιολογικό να παίρνεις λεφτά απ’ τον μπαμπά σου ή από γκόμενο από το να δουλέψεις σαν τον άνθρωπο φυσιολογικά», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ποιο ήταν το πιο ακραίο δημοσίευμα για το πρόσωπο της: «Το πιο ακραίο που έχουν γράψει είναι τότε που ήμασταν με τον Αποστολάκη ότι είχαμε πνιγεί στη θάλασσα με το σκάφος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει γνωστή Ελληνίδα: «Με τιμώρησε ο Θεός γιατί σκότωσα 6 παιδιά με τις αμβλώσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα