Αυτά είναι τα 11 μεγαλύτερα trends στα αξεσουάρ της φετινής σεζόν

Θυμάστε το περασμένο καλοκαίρι τα τεράστια ψάθινα καπέλα του brand Jacquemus; Τα statement αξεσουάρ είναι μόδα και όλοι οι σχεδιαστές τα υποστηρίζουν φέτος περισσότερο από ποτέ. Μεγάλα καπέλα, αξεσουάρ με χαρακτήρα για τα μαλλιά, statement σκουλαρίκια, γυαλιά ηλίου που καλύπτουν (σχεδόν) το μισό πρόσωπο, XXL τσάντες και άλλα πολλά είναι τα αξεσουάρ που αγαπάμε φέτος το φθινόπωρο και θα αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τον χειμώνα αλλά και το ερχόμενο καλοκαίρι! Ας δούμε

λοιπόν ποια 11 αξεσουάρ ξεχώρισε η αγγλική Vogue και μας αρέσουν και εμάς πολύ!

#1. Αξεσουάρ μαλλιών
Κορδέλες, καπέλα, μαντήλια είναι μερικά από τα αξεσουάρ που θα φορέσουμε φέτος το φθινόπωρο στα μαλλιά μας. Δοκίμασε να φορέσεις για παράδειγμα τη διπλή κορδέλα του οίκου Dior και συνδύασέ τη με ένα κομψό κοστούμι ή με τζιν και jacket σε μια πιο χαλαρή βόλτα.

#2. Διπλή τσάντα
Οι σχεδιαστές προσπαθούν να λανσάρουν αυτή την τάση 2 χρόνια τώρα και ακόμα δεν έχει επικρατήσει σε μεγάλο βαθμό. Φέτος όμως η ανάγκη για διπλή τσάντα είναι μεγαλύτερη. Όλες μας θέλουμε να κουβαλάμε κομψά τσαντάκια στη δουλειά και ταυτόχρονα backpacks ή χαρτοφύλακες για τις τσάντες μας.

#3. Έξτρα πάτοι
Τα περισσότερα παπούτσια αποκτούν ύψος και από αυτά δεν αποκλείονται φέτος ούτε τα σανδάλια, τα sneakers και γενικά τα παπούτσια που είχαμε συνηθίσει να είναι φλατ.

#4. Μega-lens γυαλιά ηλίου
Όσο πιο μεγάλα είναι τα γυαλιά ηλίου σου φέτος τόσο το καλύτερο. Θα έχεις καλύτερη προστασία από τον ήλιο και θα έχεις την ευχαρίστηση ότι ακολουθείς τις τάσεις πιστά.

#5. ΧΧL τσάντες
Οι τσάντες μας μεγαλώνουν πολύ! Τόσο πολύ που δεν φαντάζεσαι!

#6. Επιστροφή στα παλιά
Πολλοί σχεδιαστές επαναφέρουν στις κολεξιόν τους τσάντες που είχαν λασνάρει παλαιότερα. Τα logos των brands επιστρέφουν επίσης και η νέα τάση φωνάζει από χιλιόμετρα vintage is back!

#7. Τσαντάκια μέσης
Είμαι σίγουρη πως αυτή την τάση θα την έχεις εντοπίσει ήδη και εσύ με μια επίσκεψή σου στα καταστήματα. Το τσαντάκι μέσης φοριέται φέτος περισσότερο από ποτέ.

#8. Πούπουλα…is the new trend!
Τα πούπουλα στολίζουν τα καλοκαιρινά σανδάλια μας και αυτή η φρέσκια λεπτομέρεια μας αρέσει πολύ!

#9. Ταξιδιωτικές επιρροές
Πολλοί σχεδιαστές επιρρεάζονται από τα ταξίδια και το καλοκαίρι και δημιουργούν αξεσουάρ που μας τα θυμίζουν ακόμα πιο έντονα.

#10. We love mules
Tα mules φορέθηκαν πάρα πολύ και το περασμένο καλοκαίρι, φοριούνται ακόμα και θα φορεθούν ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι του 2019.

#11. Χειροποίητες τσάντες
Οτιδήποτε χειροποίητο είναι πάντα must και μας αρέσει πολύ. Φέτος λοιπόν φοριούνται πολύ οι μάλλινες τσάντες, οι πλεκτές, οι ψάθινες και γενικα΄όλες οι τσάντες που μοιάζουν να είναι φτιαγμένες στο χέρι.

Διαβάστε ακόμα: H Meghan Markle μας δείχνει πώς να ντυθούμε στο γραφείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα