Τα nail designs της Πριγκίπισσας Ευγενίας σπάνε τους κανόνες του Παλατιού

Η αλήθεια είναι ότι η Πριγκίπισσα Ευγενία έκανε την έκπληξη την ημέρα του γάμου της με το μανικιούρ που επέλεξε αφού μας έχει συνηθίσει σε πιο extreme επιλογές.

Τελικά ζήτησε από την nail artist να ακολουθήσει την επιθυμία της Βασίλισσας Ελισάβετ που επιβάλλει μια συγκεκριμένη απόχρωση στις γυναίκες της οικογένειας. Και αυτή είναι η Ballet Slippers της Essie.

Υπάρχει λόγος που η Δούκισσα

του Cambridge και η Δούκισσα του Sussex δεν μπορούν πια να ακολουθήσουν τα trends και να βάψουν τα νύχια τους σε μεταλλικούς ή σκούρους τόνους: η Βασίλισσα δεν το επιτρέπει.

Όσοι ανήκουν στην βασιλική οικογένεια πρέπει να έχουν καθαρά, διάφανα και περιποιημένα νύχια. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τίποτα άλλο. Είναι κάτι σαν νόμος. Ισχύει για όλες εκτός από την Πριγκίπισσα Ευγενία. Την επαναστάτρια που το διασκεδάζει με την πρώτη ευκαιρία, τουλάχιστον όσο αφορά το μανικιούρ της.

Την έχουμε δει με τη Βρετανική σημαία στα νύχια της αλλά και με χαριτωμένα Χριστουγεννιάτικα σχέδια και μάλιστα ως καλεσμένη σε δείπνο από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ, το 2015!

Γι’ αυτό άλλωστε περιμέναμε ότι θα κάνει την ανατροπή την ημέρα του γάμου της και όχι να ακολουθήσει τα βήματα της Kate και της Meghan και να χρησιμοποιήσει το διάφανο Essie.

H Meghan Markle αποδέχτηκε την απαίτηση της Βασίλισσας για το Essie Ballet Slippers στο γάμο της με το Πρίγκιππα Harry. Το παστέλ ροζ και opaque βερνίκι νυχιών είναι μια απόχρωση που δημιουργήθηκε για νύφες αλλά και για την Βασιλική οικογένεια.

Στην πραγματικότητα η ίδια η Ελισάβετ το φορά τα τελευταία 30 χρόνια! Έχει μια μορφή εμμονής με αυτό και είναι το μόνο επίσης που θέλει να βλέπει. Υποθέτω πως πρέπει να κατασκευάζονται χιλιάδες κάθε χρόνο και να υπάρχει και πρόβλημα στο απόθεμα.

Διαβάστε ακόμη:

Είδατε τα αξεσουάρ μαλλιών που κάνουν πάταγο στο instagram;

Tα 5 φον ντε τεν που πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας

Keywords
Τυχαία Θέματα