Προβλέψεις Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σας έχουν αποσυντονίσει κάποια προβλήματα που υπάρχουν στην δουλειά σας και δεν αφιερώνετε τον απαραίτητο χρόνο στην οικογένεια σας με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στον χώρο σας είναι η ιδανική περίοδος να τις κάνετε τώρα που το πρόγραμμα σας είναι πιο χαλαρό και θα έχετε περισσότερο χρόνο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μάλλον θέλετε να ξεφύγετε από την εργασία σας και αν μπορέσετε θα ζητήσετε ένα ρεπό από το αφεντικό σας γιατί τελευταία τα νεύρα σας έχουν σπάσει με κάποιους συναδέλφους σας. Υπομονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λάβετε

υπόψη ότι αν θέλετε συνεργασία και επίλυση, θα χρειαστεί να κάνετε συμβιβασμούς. Προσπαθήστε να δείτε τις ανάγκες άλλων ανθρώπων επίσης και όχι μόνο τις δικές σας.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι είναι λίγο πιο έντονοι από το συνηθισμένο.Όσο πιο χαλαροί είστε και ήρεμοι τόσο πιο χαλαροί θα είναι και οι γύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να απογοητευτείτε από το γεγονός ότι οι άνθρωποι είναι πολύ βιαστικοί σήμερα.Ίσως χρειαστεί να αποδεχτείτε τη γρήγορη ενέργεια της ημέρας για να μπορέσετε να συνεχίσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με σας σήμερα.Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο κατανοητοί καθώς απαιτούν περισσότερη προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκινήστε τη μέρα σας με χαμόγελα. Η γενναιοδωρία και η ειλικρίνειά σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα σήμερα.Προσοχή στα οικονομικά σς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορούσε να υπάρξει μια απροσδόκητη ένταση στα επαγγελματικά σας σήμερα που θα σας εκνευρίσει απίστευτα. Προσπαθήστε όμως να μην κάνετε ή πείτε κάτι που θα σας εκθέσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά που έχεις είναι απίστευτη σήμερα και προσπαθείς να… ξεφύγεις κάνοντας ωραίες σκέψεις από ευτυχισμένες στιγμές που πέρασες το καλοκαίρι. Προσοχή στα οικονομικά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας από τους στόχους σας μπορεί να είναι να επενδύσετε μερικά από τα κεφάλαιά σας για να σταθεροποιήσετε τη ζωή σας. Ίσως μάλιστα να εξετάσετε την αγορά ενός νέου σπιτιού.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή είναι μια από εκείνες τις ημέρες κατά τις οποίες οι άλλοι άνθρωποι θα ανησυχούν τόσο πολύ για τον εαυτό τους και πιθανότατα εσείς να περάσετε απαρατήρητοι. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας δελεάσει.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα