Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από το πάρτι γενεθλίων στο σπίτι του

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τα γενέθλιά του την Πέμπτη 9/2 και έτσι το βράδυ της Παρασκευής 10/2 διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι του για τους φίλους και τους συνεργάτες του. Ο γνωστός παρουσιαστής συμπλήρωσε 43 χρόνια ζωής και δεν μπορούσε να μην το γιορτάσει μαζί με πρόσωπα που αγαπά και τον αγαπούν.

Ανάμεσα σε εκείνους που βρέθηκαν, λοιπόν, στο σπίτι του Δημήτρη Ουγγαρέζου για να του ευχηθούν είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης

του Mega κάνει σπάνια βραδινές εμφανίσεις, όμως αυτή τη φορά θέλησε να κάνει μια εξαίρεση για να τιμήσει τον συνεργάτη της.

Η ίδια ήθελε εδώ και χρόνια να συνεργαστεί μαζί του, ωστόσο οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν. Τελικά, πριν από δύο χρόνια που επέστρεψε στο Mega «έκλεισε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και παρά τις εντάσεις που υπήρχαν μεταξύ τους πριν από λίγο καιρό, πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν και οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Η παρουσιάστρια ποζάρει στο πλευρό του εορτάζοντα και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Ελένης Γελαλή, ενώ στο φόντο φαίνεται και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

«Ο Δημήτρης τι σκέφτεται; Μου λέτε;», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στην ανάρτησή της.

Όλοι μαζί χαλάρωσαν, έφαγαν και απόλαυσαν το κρασί τους, γιορτάζοντας τον Δημήτρη Ουγγαρέζος και παράλληλα, κλείνοντας την εβδομάδα με τον πιο όμορφο τρόπο.

Διαβάστε ακόμα:

 MasterChef: Παίκτης αποχώρησε οικειοθελώς από το reality

 Αντελίνα Βαρθακούρη: Η οικογενειακή φωτογραφία και οι ευχές στον Χάρη Βαρθακούρη για τη γιορτή του

 Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της έκανε τα πρώτα της εμβόλια

Keywords
Τυχαία Θέματα