«Είναι ωραίο να γιορτάζεις τη μέρα τις γιορτή σου κι όχι της μεταμορφώσεως» – Ποια το δήλωσε;

Η Τίνα Τόσκα παραχώρησε μια συνέντευξη στο Πρω1νό, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 23 Οκτωβρίου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την πορεία της στο χώρο, τον λόγο που φοίτησε σε δραματική σχολή, ενώ αποκάλυψε και την αισθητική επέμβαση που έκανε.

«Όταν έχεις περάσει όμορφα πάντα αναπολείς το παρελθόν σου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν πολύ δοτικός. Το μόντελινγκ είναι μια δουλειά με σύντομη ημερομηνία λήξης, πρέπει να έχεις το γνώθι σ’ αυτόν. Σταμάτησα 28 ετών το μόντελινγκ, δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Δεν μπορείς να γυρίζεις σε ένα χώρο και να γίνεσαι γραφικός, πρέπει

να ξέρεις μέχρι που να μπορείς να φτάσεις και πότε πρέπει να σταματάς. Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι, αλλά όταν κάποιος έχει ταλέντο δεν είναι κακό να το αξιοποιήσει. Από διαφημιστικά τότε μπορεί να παίρναμε και 2 εκατομμύρια δραχμές, θυμάμαι σε λιγότερο από χρόνο είχα βγάλει αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Τόσκα και πρόσθεσε: «Πήγα σε δραματική σχολή για να μάθω πράγματα και όχι για να γίνω ηθοποιός»

Μάλιστα, το πρώην μοντέλο αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε στη μύτη της: «Τη δεκαετία του ’80 υπήρχαν γυναίκες που είχαν αρχίσει τις αλλαγές, τότε ξεκίνησε η αυξητική του στήθους. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω έφτιαξα τη μύτη μου, εγώ αισθάνθηκα καλύτερα, εάν δεν έκανα αυτή τη δουλειά ίσως να μην το σκεφτόμουν καν. Δεν έχω μετανιώσει για πράγματα που έχω κάνει. Το θέμα είναι να μην αγγίζεις την υπερβολή. Είναι ωραία να γιορτάζεις την ημερομηνία της γιορτής σου και όχι της Μεταμορφώσεως».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ελπίδα: Δεν πάει το μυαλό σας πόσο χρονών είναι! «Έχω δοκιμάσει botox, αλλά είπα δε θα το ξανακάνω ποτέ γιατί…»

Keywords
Τυχαία Θέματα