Ξαφνικός χωρισμός για Νάργες – Μουρούτσο! Ο Μιχάλης διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Ένας ξαφνικός χωρισμός απασχολεί τις τελευταίες ώρες την showbiz. Ο λόγος για τη Λάουρα Νάργες και το Μιχάλη Μουρούτσο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το ζευγάρι πέρασε μια κρίση και το τελευταίο διάστημα τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Η κρίση στη σχέση τους ξάφνιασε πολλούς, αφού ο Ολυμπιονίκης είχε στηρίξει δημόσια την καλή του όταν αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ,

Survivor. Μάλιστα, όταν εκείνος έλαβε μέρος στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι, η Λάουρα είχε ταξιδέψει μέχρι τον Άγιο Δομίνικο για να τον συναντήσει όταν η ομάδα του κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εκπομπή, μετά την επιστροφή του Μιχάλη στην Ελλάδα, τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση στη σχέση τους.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Λάουρας Νάργες και του Μιχάλη Μουρούτσου έγινε στα βαφτίσια του παιδιού του Χάρη Γιακουμάτου στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Επιπρόσθετα, ο Μιχάλης διέγραψε όλες τις κοινές του φωτογραφίες με τη Λάουρα, από τον προσωπικό του λογαριασμό στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Κάποιες κοινές φωτογραφίες που υπήρχαν στα social media τους, από τον λογαριασμό που διατηρεί ο Μιχάλης Μουρούτσος έχουν διαγραφεί. Η Λάουρα από την άλλη δεν έχει σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες» και τόνισε πως πληροφορήθηκε χθες ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν να έχει τσακωθεί με τη Μαρία Κορινθίου;

Keywords
Τυχαία Θέματα