Προβλέψεις Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με τον σύντροφο ή έναν συνεργάτη σου. Άσε λοιπόν στην άκρη τις υπεκφυγές και μπες κατευθείαν στο ψητό. Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποια λύση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η τάση σου να είσαι πάντα υπερβολικά φιλική στη δουλειά σου -κυρίως στις σχέσεις που έχεις με τους υφισταμένους σου- έχει αποδιοργανώσει τα πάντα. Αν θες να σε παίρνουν στα σοβαρά, άλλαξε στάση

ΔΙΔΥΜΟΙ

(21/5 – 21/6)
Μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, έχεις βρει ξανά τα οικονομικά σου πατήματα και έχεις γεμίσει αυτοπεποίθηση. Τώρα πια, όλοι αυτοί που προηγουμένως σου ασκούσαν άσχημη κριτική, τώρα θέλουν να βρίσκονται συνεχώς δίπλα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Σήμερα σου προτείνουμε να φλέρταρες λίγο παραπάνω, έστω και αν δεν σε ενδιαφέρει αληθινά κάποιος. Έτσι για να είσαι πάντα μέσα στο παιχνίδι και να μην… σκουριάσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οι τελευταίες ημέρες ήταν δύσκολες και θες να μην ξανάρθουν. Κάνε λίγη υπομονή και σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν. Θα ηρεμήσεις, θα χαμογελάσεις και θα δεις όλα τα πράγματα από την θετική τους πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν είσαι σε σχέση ή μόλις γνώρισες κάποιον που σε ενδιαφέρει πολύ, πρόσεξε σήμερα γιατί καθετί που λες ή κάνεις είναι πιθανόν να παρεξηγηθεί και να οδηγήσει σε εκνευρισμούς και τσακωμούς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσπάθησε να κάνεις τη δουλειά σου σήμερα όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Η ψυχολογία σου δεν είναι πολύ καλή και καλύτερη να μείνεις μόνη σου και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν και θες σήμερα να βγεις έξω, να επικοινωνήσεις με φίλους, να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις νέο κόσμο, κανείς από το στενό περιβάλλον σου δε θέλει να σε ακολουθήσει. Οπότε ή θα βγεις μόνη, ή θα τηλεφωνήσεις σε κάποιον που έχεις να δεις πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τελευταία νιώθεις πως είσαι η καλύτερη και πιο ικανή στη δουλειά σου. Πολύ καλό αυτό, απλά πρόσεχε να αποφύγεις τις συγκρούσεις με τους συναδέλφους σου ή να κάνεις κάποια γκάφα που σίγουρα θα γίνει η αφορμή για να στην πουν όλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η δουλειά που έχεις ρίξει το τελευταίο διάστημα σύντομα θα αναγνωριστεί από τον προϊστάμενό σου. Αυτή τη φορά όμως μην αρκεστείς στο σκέτο μπράβο, αλλά διεκδίκησε μια αύξηση γιατί την αξίζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μην αρχίζεις σήμερα να χαλάς τον προγραμματισμό σου, ούτε να καθυστερείς με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και τα projectes σου. Βάλε όσους θέλουν να σε καθυστερήσουν στη θέση τους και στην ανάγκη, κλείσε το κινητό σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Άφησε τα όνειρα στην άκρη και άρχισε να γίνεσαι πιο πρακτική. Βάλε δηλαδή τους στόχους σε λίστα προτεραιότητας και τις φιλοδοξίες σου σε πρώτο πλάνο και μην επιτρέψεις σε τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από το πρόγραμμά σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα