Δεν φαντάζεστε ποια παρουσιάστρια επιστρέφει στον ΣΚΑΙ!

Πρόκειται για μια περσόνα που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Survivor. Η ίδια φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον σταθμό, αφού πρόκειται να επιστρέψει με νέο κύκλο εκπομπών.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Irini Kolida (@irini_kolida_original) στις 5 Οκτ, 2018 στις 11:37 μμ PDT

Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι που μας πέρασε η πρώην παίκτρια του Survivor, παρέα με την Ιλένια Ουίλιαμς παρουσίασαν ένα γυναικείο μαγκαζίνο με διατροφή, υγεία, ομορφιά, μόδα και συνεντεύξεις.

«Στη ζωή μου θέλω να κάνω πράγματα που με ενδιαφέρουν, αγαπώ και με παθιάζουν! Ένα από αυτά είναι και η τηλεόραση», δήλωσε στο παρελθόν η Ειρήνη και πρόσθεσε: «Σίγουρα με βοήθησε να κάνω ένα άλλο βήμα στη ζωή μου, που όμως υπήρχε στο μυαλό μου».

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου και τη στήλη του Πρω1νού, «Μέχρι να έρθει η Φαίη», η Ειρήνη Κολλιδά πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ.

«Το αποκλειστικό της μέρας αφορά την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με νέο κύκλο εκπομπών», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παρουσιαστής στο τέλος της είδησης ανέφερε: «Σήμερα δεν έχω κάτι να ξεκινήσετε να λέτε και να μου απαντάτε στα Instagram. Είναι μια ήρεμη και όμορφη εκπομπή». Σε ποιους αναφέρεται άραγε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό.

Δείτε ακόμη: Σίσσυ Χρηστίδου: Τι απαντά στις φήμες που την θέλουν να έχει τσακωθεί με τη Μαρία Κορινθίου;

Keywords
Τυχαία Θέματα