Bελούδο: Τα 10 ρούχα που μπορείς να φορέσεις αυτό το Φθινόπωρο

Το βελούδο «ζει» μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσει να είναι στο επίκεντρο και φέτος το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2019. Δεν ξέρεις πώς να το υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου; Σού έχουμε 10 διαφορετικούς τρόπους!

#1. Επέλεξε ένα τσαντάκι μέσης από βελούδο! Το τσαντάκι μέσης είναι τάση και γιατί να μην το συνδυάσεις με ένα ακόμα trend, όπως είναι το βελούδο.

#2. Επέλεξε ένα μικρό messenger τσαντάκι από βελούδο. Δεν υπάρχει πιο ωραίο χειμερινό ύφασμα από το βελούδο. Δώστε λίγη ζεστασιά

στο look σου επιλέγοντας μικρές πινελιές βελούδου.

#3. Γοβάκια από βελούδο! Είναι ό,τι πιο trendy κυκλοφορεί και όλο και περισσότερες fashionistas επιλέγουν το δικό τους αγαπημένο ζευγάρι. Συνδύασέ το με τζιν για να του δώσεις πιο casual όψη.

#4. Διάλεξε βελούδινες μπότες. Οι βελούδινες μπότες, είτε ως τον αστράγαλο, είτε ως τη γάμπα, είτε ως πάνω από το γόνατο είναι τέλεια λύση για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

#5. Bomber jacket από βελούδο! Αυτό το jacket θα φορεθεί πολύ φέτος και μας αρέσει πολύ σε αποχρώσεις του μπορντό, κεραμμιδί και λαδί.

#6. Βελούδο από την κορφή ως τα νύχια! Σου αρέσει το βελούδο πολύ και θες να το φοράς στην υπερβολή του; Κανένα πρόβλημα! Πολλοί σχεδιαστές λάνσαραν φέτος αντίστοιχα looks με αυτό της εικόνας παρακάτω και σου συνιστούμε να το τολμήσεις.

#7. Το μπλε βελούδο! Αυτή η απόχρωση είναι η απόλυτη απόχρωση της σεζόν και αξίζει να τη δοκιμάσεις.

#8. Επέλεξε ένα βελούδινο φόρεμα. Αυτή είναι η ιδανική λύση για να υιοθετήσεις την τάση και να δώσεις χαρακτήρα στην εμφάνισή σου.

#9. Βελούδινο παλτό! Θέλει τόλμη για να αγοράσεις ένα βελούδινο παλτό αλλά μην φοβάσαι να κάνεις αυτή την κίνηση. Θα είσαι από τις λίγες που θα το τολμήσει και έτσι θα ξεχωρίζεις.

#10. Βελούδινο blazer! Τα blazer είναι super δημοφιλή φέτος και τα βελούδινα blazer ακόμα περισσότερο!

Διαβάστε ακόμα: Δύο ακόμα super στιλάτες εμφανίσεις της Meghan Markle που θα σε ξετρελάνουν

Keywords
Τυχαία Θέματα