Δείτε το σχήμα στα νύχια που κάνει τα χέρια να δείχνουν ωραιότερα

Κάθε φορά που πάμε στην μανικιουρίστ λίγο πριν ξεκινήσει το λιμάρισμα μας κάνει πάντα την ίδια ερώτηση: Τι σχήμα να κάνει. Εμείς προφανώς επιλέγουμε αυτό που μας βολεύει ή μας αρέσει αλλά δεν γωρίζαμε μέχρι τώρα ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο που κάνει τα χέρια μας να δείχνουν πιο ωραία και τα δάχτυλα μας πιο μακριά.

Τα σχήματα που υπάρχουν είναι πολλά, almond shape, γνωστό και αμυγδαλωτό, τετράγωνα, στρογγυλά, μυτερά μέχρι και φέρετρο (ήμαρτον

Θεέ μου). Εκείνο όμως που ταιριάζει σε όλες μας και κάνει τα χέρια μας να δείχνουν υπέροχα είναι το οβάλ. Και δεν το λέμε εμείς το λένε οι experts.

Και μιλάμε πάντα για τα κοντά νύχια γιατί αν πρόκειται για πιο μακριά το ίδιο αποτέλεσμα δίνει και το αμυγδαλωτό σχήμα. Αλλά όπως έχουμε πει τα κοντά νύχια είναι κομψά και διακριτικά και μάλιστα φέτος είναι και trend.

O λόγος που τα οβάλ νύχια μακραίνουν τα δάχτυλα είναι επειδή ουσιαστικά μιμούνται το φυσικό σχήμα τους με αποτέλεσμα να είναι μια μορφή “επιμήκυνσης¨. Σε αντίθεση με το τετράγωνο για παράδειγμα που η ευθεία του στο πάνω μέρος κάνει τα δάχτυλα να δείχνουν πιο κοντά.

Φυσικά καλό είναι να επιλέξετε και τη σωστή απόχρωση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι καλύτερο. Ένα σκούρο ή έντονο χρώμα σε συνδυασμό με το οβάλ σχήμα είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε.

Άλλωστε οι nail artists επιμένουν χρόνια τώρα ότι στα κοντά νύχια ταιριάζουν οι σκοτεινοί τόνοι παρά το γεγονός ότι εμείς για είχαμε πάντα την αντίθετη γνώμη. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επιλέγαμε nude ή σχεδόν διάφανες αποχρώσεις οι οποίες έκαναν τα νύχια μας αόρατα.

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε. Την επόμενη φορά που θα πάτε στη μανικιουρίστ και σας κάνει την ίδια ερώτηση η απάντηση σας θα είναι: Σχήμα οβάλ και χρώμα σκούρο. Για να της αποδείξετε πόσο ενημερωμένες είστε.

Διαβάστε ακόμη:

H Emma Stone με το νέο της κούρεμα είναι ακόμα πιο όμορφη

Η Bella Hadid μόλις αποκάλυψε το μυστικό της λαμπερής επιδερμίδας της

Keywords
Τυχαία Θέματα