Η Φαίη ξεκαθάρισε για τη Τζένη Μπαλατσινού «Ο άνδρας που ήταν μαζί της στη μηχανή ήταν…»

Χθες Δευτέρα 22 Οκτωβρίου το Πρω1νό και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, προέβαλε μια φωτογραφία, στην οποία φαινόταν η Τζένη Μπαλατσινού στη μηχανή ενός άγνωστου άνδρα. Ο παρουσιαστής μετέφερε ότι οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν ξέρει αν πρόκειται για σχέση ή όχι.

«Προσέχω πάρα πολύ πως το λέω γιατί δεν ξέρουμε. Ξέρουμε πολλά για εκείνον τον άνθρωπο, αλλά δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι. Χθες συνέφαγαν και τους βγάλαμε φωτογραφία», είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πρόσθεσε: «Τη συνόδευε χθες, ενώ ήταν και το Σάββατο μαζί. Πρόκειται για μια γνωριμία. Οι άνθρωποι ήρθαν πολύ

κοντά».

Από την πλευρά της η Τζένη Μπαλατσινού έδειξε την ενόχληση της ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για σχέση της. Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα story, στο οποίο έγραψε: «Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δημοσιογράφος – παρουσιαστής, ο οποίος φημίζεται για το «έγκριτο» ρεπορτάζ του, όπως και για το προεφηβικό του χιούμορ… Είναι θλιβερό Δημήτρη μου, να γεμίζεις τον τηλεοπτικό χρόνο σου αραδιάζοντας άστοχους συσχετισμούς με αφορμή μια φωτογραφία που κάποιος σου έστειλε. Η έφεσή σου προς τη μυθοπλασία είναι γνωστή, όπως και η αδιαφορία σου για τις συνέπειές της… Ίσως ήρθε η ώρα να κάτσεις ξανά στο θρανίο και να επαναπροσδιορίσεις το νόημα και την ουσία της δουλειάς σου #getalife»

Σήμερα στο Πρω1νό η Φαίη μας ξεκαθάρισε ότι: «Ο κύριος που ήταν με την Τζένη Μπαλατσινού στη μηχανή είναι φίλος της», ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Καλά το έκανες και το λες, μας το είπε και χθες η Τζένη. Την ευχαριστούμε. Δεν είπαμε κάτι εμείς. Δεν μιλήσαμε για δεσμό. Προσέχω πάρα πολύ τα λόγια μου και δόξα το Θεό ξέρω ελληνικά. Και είπα πάρα πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Είπαμε ότι δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι. Κοροϊδέψαμε τη φωτογραφία ότι είναι σκοτεινή και ότι δεν προκύπτει τίποτα από αυτή».

Στη συνέχεια η Φαίη είπε: «Μην το παρεξηγείς. Το λέω γιατί σε προηγούμενες σχέσεις της, δεν είχε μιλήσει όταν βγήκαν φωτογραφίες. Δεν είχε μιλήσει γιατί θα μπορούσε να εκτεθεί, αν ήταν αλήθεια. Είναι φίλος της» και ο Δημήτρης τόνισε: «Καλά έκανε και το είπε και το ανέβασε στο Instagram και το πήραν και τα sites που το δημοσιοποίησαν. Αλλά εφόσον εμείς το χειριστήκαμε έτσι και εγώ ειδικά, γιατί για μένα πρόκειται, περίμενα μια πιο διακριτική διαχείριση. Γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Δεν μίλησα για κανένα δεσμό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Ξαφνικός χωρισμός για Νάργες – Μουρούτσο! Διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα