Δούκισσα Νομικού: Αγκαλιά με τα παιδιά της πριν κοιμηθούν – Αυτή είναι η βραδινή ρουτίνα τους

Η Δούκισσα Νομικού μετά τη σύντομη παρουσία της στο «Πρωινό» στην έναρξη της περσινής σεζόν, αποφάσισε φέτος να μείνει εκτός τηλεόρασης και να αφοσιωθεί στην εταιρεία που έχει φτιάξει αλλά και στις συνεργασίες της με διάφορα brands.

Από τότε που έγινε μητέρα, η Δούκισσα Νομικού

έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή των δύο παιδιών της, που απέκτησε με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, Σάββα και Αναστασία, μιας και εκείνα αποτελούν τη μεγάλη αγάπη της και την αδυναμία της.

Ο ρόλος της μητέρας είναι εκείνος που κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά της Δούκισσας Νομικού και οι στιγμές με τα παιδιά της είναι πολύτιμες και μοναδικές. Μπορεί τα πρωινά να είναι χώρια, αφού εκείνα πηγαίνουν στο σχολείο τους, ωστόσο την υπόλοιπη ημέρα είναι μαζί και περνούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της

Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, η Δούκισσα Νομικού αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της και αποκάλυψε ποια είναι η βραδινή ρουτίνα τους. Μετά το διάβασμα, το παιχνίδι και το φαγητό και οι τρεις ξαπλώνουν στο κρεβάτι και συζητούν όσα τους έκαναν εντύπωση μέσα στην ημέρα τους.

«Bedtime routine. Η καλύτερη στιγμή της ημέρας. Κάθε βράδυ, τα παιδιά μου λένε τα “3 πράγματα που έμαθαν/έγιναν σήμερα”, διαλέγουμε ρούχα για την επόμενη ημέρα, βουρτσίζουμε δόντια λέγοντας τραγούδια (ναι, οι οδοντόβουρτσες είναι τα μικρόφωνα), διαβάζουμε παραμύθια, κάνουμε μια μεγάλη αγκαλιά και μετά ο καθένας στο κρεβάτι του», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στην ανάρτησή της.

Όπως θα δείτε στα παρακάτω στιγμιότυπα, η Δούκισσα Νομικού είναι τρισευτυχισμένη ανάμεσα στα παιδιά της!

Διαβάστε ακόμα:

 Μαίρη Συνατσάκη: Ο Ίαν Στρατής και η κόρη τους την επισκέφτηκαν στη δουλειά

 Πάνος Μουζουράκης: Στη σκηνή με δεκάδες ροζ μπαλόνια μετά τη γέννηση της κόρης του

 Τζένη Θεωνά: Με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον γιο τους σε αγώνα τένις

Keywords
Τυχαία Θέματα