Δείτε με τι αντικαθιστά γνωστή beauty vlogger το primer και πάρτε μαθήματα!

Οι beauty vloggers κατά καιρούς κάνουν αναρτήσεις που γίνονται viral χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Προτείνουν απίθανους τρόπους για να περιποιηθούμε την επιδερμίδα ή να κάνουμε ένα μακιγιάζ σχεδόν επαγγελματικό μόνες στο σπίτι που όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά τις περισσότερες φορές απλά μας κάνουν να εκνευριστούμε βραδιάτικα.

Κι έρχεται η Ashley Blue DeFrancesco να μας προτείνει να αντικαταστήσουμε το primer με ένα παγάκι και

όχι μόνο γίνεται viral αλλά σχεδόν μας έχει πείσει ότι πράγματι λειτουργεί η πρόταση της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Blue DeFrancesco (@ashleybluedef) στις 23 Σεπ, 2018 στις 2:48 μμ PDT

Η ιδέα της ήρθε όταν άνοιξε το ψυγείο είδε τα παγάκια και θυμήθηκε τη μητέρας της που υποστήριζε ότι όταν τα έβαζε στο πρόσωπο της οι πόροι εξαφανίζονταν και το δέρμα έσφιγγε. Και σκέφτηκε να το δοκιμάσει.

Τύλιξε το παγάκι σε ένα βαμβακερό ύφασμα και το ακούμπησε σε όλο της το πρόσωπο μέχρι να λιώσει (το παγάκι). Η ίδια υποστηρίζει ότι αμέσως μετά, μικρές ατέλειες και γραμμές εξαφανίστηκαν, οι πόροι μίκρυναν και το δέρμα ήταν απαλό και έτοιμο να δεχτεί το φον ντε τεν.

Η αλήθεια είναι ότι η χαμηλή θερμοκρασία συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να μειώνονται οι κοκκινίλες και τα πρηξίματα καθώς επίσης αρκετοί επαγγελματίες make up artists βρέχουν με παγωμένο νερό το σφουγγαράκι πριν το χρησιμοποιήσουν για την εφαρμογή του φον ντε τεν αφού δίνει ένα αποτέλεσμα ξεκούραστης όψης.

Το σίγουρο είναι ότι τα παγάκια είναι φθηνότερα από το primer και πιο πρακτικά. Αν έχουν και το αποτέλεσμα που λέει η DeFrancesco τότε σωθήκαμε!

Διαβάστε ακόμη:

H North West και το πορτοκαλί eyeliner!

Το “F*ck Kavanaugh” είναι κραγιόν και κάνει πάταγο στην Αμερική για καλό σκοπό!

Keywords
Τυχαία Θέματα