«Ούρλιαζε ότι θα μας κάψει»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ούρλιαζε ότι θα μας κάψει»Τετάρτη, Οκτώβριος 3, 2018 - 15:42

❱❱ Κατάθεση-σοκ από την τραγική μάνα για όλα όσα έζησε από τον θετό γιο της στο σπίτι-κόλαση στο Αργος

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Εντελώς απροετοίμαστους βρήκε το κακό τον πατέρα και τη μητριά του 29χρονου ειδικευόμενου γιατρού Κωνσταντίνου Π., ο οποίος κατελήφθη από δολοφονικό αμόκ και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του Στελλίτσα το μεσημέρι της Κυριακής!

Οπως φέρεται ότι είπαν στις καταθέσεις τους οι χαροκαμένοι γονείς, ο 29χρονος έγινε απόμακρος από τότε που πήγε στο Στρατιωτικό

Νοσοκομείο της Αεροπορίας στην Αθήνα, για να αποκτήσει την ειδικότητα του οφθαλμιάτρου. Ωστόσο, δεν τους είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για όσα τραγικά θα ακολουθούσαν. Συγκλονιστικές ήταν οι περιγραφές της τραγικής μάνας, που αντίκρισε νεκρή τη μονάκριβη κόρη της.

Σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά Αργους», στις 2.40 το μεσημέρι της Κυριακής η αναισθησιολόγος Ελένη Κ. ήταν στην τουαλέτα. Τότε, άκουσε την κόρη της να φωνάζει «μαμά, μαμά» και στη συνέχεια δύο πυροβολισμούς. Εντρομη άνοιξε την πόρτα και αντίκρισε τον 29χρονο θετό γιο της να τη σημαδεύει με μία καραμπίνα, φωνάζοντας απειλητικά: «Θα μας κάψω όλους»!

Ο νεαρός άνδρας, ο οποίος ήταν σε κατάσταση αμόκ, άρχισε να περιλούζει το σπίτι με οινόπνευμα, με αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα να αναζητήσει σωτηρία στην κρεβατοκάμαρα, στο μπαλκόνι της οποίας βγήκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Εκείνη τη στιγμή, ακούστηκαν άλλοι δύο πυροβολισμοί, που «πάγωσαν» το αίμα της! Τρέμοντας από τον φόβο, η αναισθησιολόγος ξαναμπήκε στο σπίτι και βρήκε την κόρη της μέσα σε μια λίμνη αίματος!

Οπως κατέθεσε, πριν από λίγο καιρό μια φίλη του 29χρονου είχε τηλεφωνήσει στον σύζυγό της και τον είχε ενημερώσει πως ο Κωνσταντίνος έχει πολύ περίεργη συμπεριφορά.

Η βιολογική μητέρα του δράστη φέρεται ότι κατέθεσε πως ο πρώην σύζυγός της είχε επιχειρήσει να κλείσει τον γιο τους στο ψυχιατρείο, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Ανατριχίλα προκαλεί, τέλος, η πληροφορία ότι ο 29χρονος είχε βγάλει στην Αθήνα άδεια για την αγορά της καραμπίνας με την οποία εκτέλεσε την 11χρονη και τη μετέφερε στο Αργος.

Keywords
Τυχαία Θέματα