Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3/10

Η Φαίη μας είπε το Ναι σήμερα στο Πρω1νό σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, τη μίνι leather look μαύρη φούστα. Ένα από τα κομμάτια που σας προτείνουμε να αποκτήσετε, αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, τόσο σε καθημερινές, όσο και σε επίσημες εμφανίσεις και να συνδυαστεί με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό της εκπομπής του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB

που αποτελείται από ένα λευκό T-shirt και μια μίνι μαύρη leather look φούστα.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσή αλυσίδα στο λαιμό από προσωπική συλλογή και ψηλοτάκουνα snake print booties Mark Milan, συνδυασμένα με μαύρο καλτσάκι.

Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε η Γωγώ Νικηφοράκη με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Vol.3 Nude Eyeshadow Palette, Nude Beach της εταιρείας The Balm, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell, το highlighter Blind the Haters, από Nikkie Tutorials Ofra και στα χείλη το lipgloss Duo Chromatic της Nyx.

Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε στα μαλλιά της χαλαρούς κυματισμούς με χωρίστρα στη μέση.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν πως έχει φορέσει κατά καιρούς η Alexa Chung, αγαπημένο μας fashion icon, τη μίνι leather look φούστα και εμπνευστείτε για τις επόμενές σας εμφανίσεις:

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 2/10

Keywords
Τυχαία Θέματα