Άννα Τσακουρίδου: «Αυτή που θα κερδίσει το Greece’s Next Top Model είναι η…»

Για άλλη μια φορά το Greece’s Next Top Model, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου.

Στην αρχή είδαμε τις διαγωνιζόμενες να απολαμβάνουν ένα πλούσιο πρωινό από τα χέρια ενός καταξιωμένου σεφ, αλλά και στη συνέχεια να κάνουν λιπομέτρηση.

Η διαδικασία αυτή έφερε εντάσεις στο σπίτι, καθώς η Ειρήνη Ερμίδου έκανε ένα σχόλιο για τα κιλά της Ξανθούλας, κάτι που είχε ως συνέχεια ένα καβγά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, όταν την ρώτησαν συμπαίκτριες

της για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτό το σχόλιο και εκείνη το αρνήθηκε και είπε πως δεν αναφέρθηκε στην συμπαίκτρια της. Μάλιστα, θέλησε να βρει την Ξανθούλα και να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ωστόσο, η ένταση μεταξύ τους δεν καταλάγιασε.

Στη συνέχεια ακολούθησε η φωτογράφηση αποχώρησης, στην οποία τα κορίτσια έπρεπε να ποζάρουν σέξι δαγκώνοντας διάφορα όργανα ενός μοσχαριού.

Μετά από πολύ σκέψη η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι το κορίτσι που πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό είναι η Άννα Τσακουρίδου, αφού είχε την χειρότερη φωτογραφία.

Μετά την αποχώρηση της έκανε αποκλειστικές δηλώσεις στον επίσημο λογαριασμό του GNTM στο Instagram και δήλωσε: «Λοιπόν αυτή που θα κερδίσει το Greece’s Next Top Model είναι η… Ειρήνη Καζαριάν». Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις 26 Νοέ, 2018 στις 1:34 μμ PST

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου η νεαρό μοντέλο έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα insta-stort στο οποίο ανέφερε: «Έκλεισε το κινητό μου από μπαταρία. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματά σας. Σύντομα θα απαντήσω σε όλους με το νέο μου κινητό».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε ακόμη: GNTM – Ειρήνη Στεριανού: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα