GNTM – Ειρήνη Στεριανού: Η τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε με τον σύντροφό της!

To Greece’s Next Top Model, από το πρώτο επεισόδιο προβολής του κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, χαρίζοντας στο Star υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Οι διαγωνιζόμενες σε συνδυασμό με την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό φαίνεται πως δημιούργησαν το μαγικό μείγμα για τα μηχανάκια της AGB.

Κατά

την διάρκεια προβολή του ριάλιτι έχουμε παρακολουθίσει διάφορες εντάσεις ανάμεσα στα επίδοξα top models. Ένα από τα κορίτσια που πρωταγωνίστησε σε αρκετούς από αυτούς είναι η Ειρήνη Στεριανού, η οποία σχολιάστικε πολύ τόσο από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, όσο και στα social media. Όπως ήδη γνωρίζετε, η ίδια αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων και πλέον επέστρεψε στην καθημερινότητα της.

Η Ειρήνη παρά το γεγονός ότι ίσως να απογοητεύτηκε για την αποχώρηση της, είναι αρκετά χαρούμενη, αφού μοιράζεται τη ζωή της, με τον σύντροφό της Μανώλη Καλονέλλο, στον οποίο έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο GNTM. Ο ίδιος προέρχεται από επιχειρηματική οικογένεια, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτα του και η Ειρήνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα τρυφερό στιγμιότυπο.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία:

Δείτε ακόμη: Οι New York Times αποθέωσαν τον Γιώργο Λάνθιμο! – Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας για την επιτυχία του Έλληνα σκηνοθέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα