Παραμένει στη φυλακή πρώην δήμαρχος που διακινούσε μετανάστες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΠαραμένει στη φυλακή πρώην δήμαρχος που διακινούσε μετανάστεςΤρίτη, Νοέμβριος 27, 2018 - 14:54

❱❱ Την άρνηση των δικαστών του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών συνάντησε ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου Γιώργος Πρεβεζάνος (φωτό), όταν ζήτησε να ανασταλεί η ποινή κάθειρξης 25 ετών...

...που του επέβαλε τον περασμένο Φεβρουάριο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε μετανάστες από αερολέσχη

ιδιοκτησίας του.

Ο 72χρονος χαρακτήρισε την εμπλοκή του στην υπόθεση «μία άτυχη στιγμή» και ισχυρίστηκε πως θέλει να βγει από τη φυλακή για να βοηθήσει την οικογένειά του που έχει καταστραφεί.

Μελισσουργικές εργασίες

«Η ποινή κάθειρξης πάγωσε τα πάντα στην οικογένειά μου. Θέλω να προσφέρω όσο μπορώ στα παιδιά μου και να στηρίξω τη σύζυγό μου που υποφέρει από κατάθλιψη. Δεν έχω δει καν το μικρότερο εγγόνι μου, που είναι δυόμισι μηνών» υποστήριξε, προσθέτοντας πως θα ασχοληθεί με… μελισσουργικές εργασίες για να ενισχύσει το οικογενειακό εισόδημα!

Οπως ανέφερε, πριν από την καταδίκη του ασχολούνταν με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα, όμως αμέσως μετά τη φυλάκισή του τού έκλεψαν 20 κυψέλες!
«Στη ζωή μου δεν έκλεψα, δεν αδίκησα, δεν υπήρξα διαπλεκόμενος. Δεν μου αξίζει να σαπίσω στη φυλακή στα 72 μου χρόνια!» τόνισε, χωρίς ωστόσο να πείσει τους δικαστές, που απέρριψαν το αίτημά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα