8 χριστουγεννιάτικα outfits αφιερωμένα στους αγαπημένους μας χριστουγεννιάτικους προορισμούς

Ο περισσότερος κόσμος οργανώνει μικρές ή μεγάλες αποδράσεις κατά τη διάρκεια των γιορτών. Κάθε πόλη όμως ακολουθεί τους δικούς της στιλιστικούς κανόνες και όπως θα έχεις ήδη συνηδειτοποιήσει και εσύ μια Ιταλίδα ντύνεται εντελώς διαφορετικά από μια Αγγλίδα ή μια Νεοϋορκέζα. Διαλέξαμε για εσάς 8 hot χριστουγεννιάτικους προορισμούς και σου τους συνδυάζουμε με ένα fashion tip που αφορά το styling που κάνουν οι ντόπιοι σε αυτές τις πόλεις.

#1. Παρίσι
Οι Παριζιάνες είναι οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο και τους αρέσει να ακολουθούν

πιστά τις τάσεις αλλά στις πιο μίνιμαλ εκδοχές τους και χωρίς υπερβολές. Ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες pointed ankle boots με τετράγωνο ψηλό τακούνι είναι η ιδανική επιλογή. Συνδύασέ το με μαύρο crossbody τσαντάκι που θα βρεις στo brand DOCA για να έχεις την άνεσή σου καθώς θα τριγυρνάς στα στενάκια του Παρισιού αλλά και στην κεντρική Σανζ Ελιζέ.

#2. Λονδίνο
Οι Λονδρέζοι είναι αρκετά εκκεντρικοί στο ντύσιμό τους γι’αυτό και εσύ πρέπει να ακολουθήσεις τις νοοτροπίες τους ακόμα και στο μόδα. Ένα μυτερό μποτάκι με κορδόνια DOCA και μια καρό τσάντα είναι τα ιδανικά αξεσουάρ για αυτή τη βροχερή πόλη.

#3. Πράγα
Δεν υπάρχει πιο παραμυθένιος και χριστουγεννιάτικος προορισμός από την Πράγα. Εδώ θα χρειαστείς ένα λευκό μποτάκι με έξτρα πάτο για να ταιριάζεις με το χιονισμένο τοπίο και ένα χρυσό backpack DOCA για λίγη έξτρα χριστουγεννιάτικη λάμψη.

#4. Μιλάνο
Αν θες να κάνεις πολλά πολλά ψώνια πολύ γνωστών και ακριβών brands τότε πρέπει να πας στο Μιλάνο. Για να μην ξεχωρίζεις από τις ντόπιες Ιταλίδες που έχουν εκπληκτικό στιλ φόρεσε ένα ζευγάρι ankle boots DOCA και μια χιαστί δερμάτινη τσάντα.

#5. Βαρκελώνη
Η Ισπανία είναι μια χώρα με χρώματα, ρυθμό και ένταση. Αξίζει να τη ζήσεις όπως της αξίζει, φορώντας τις μπαρέτες σου για να χορέψεις αν χρειαστεί ακόμα και στον δρόμο ένα αισθησιακό τάνγκο ή ένα εκρηκτικό φλαμένγκο. Ένα κομψό μαύρο τσαντάκι με χρυσή αλυσίδα είναι ιδανική επιλογή για τις εξορμήσεις σου στην πόλη τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

#6. Βενετία
Όσοι από εσάς έχετε επισκεφτεί τη Βενετία ένα πράγμα θα έχετε παρατηρήσει! Αυτή η ονειρική πόλη είναι γεμάτη χρώματα και όμορφες εναλλαγές τοπίων. Εναρμονίσου με την αρχιτεκτονική της πόλης και επέλεξε αξεσουάρ με χρώμα!

#7. Νέα Υόρκη
Είναι όνειρο ζωής για όλους μας να βρεθούμε Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη. Εκεί οι γυναίκες θεωρούν πολύ σημαντικό να δείχνουν την προσωπικότητά τους μέσα από το ντύσιμό τους. Αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι σαν και αυτό βάλε στη βαλίτσα σου ένα βολικό και ψηλοτάκουνο ζευγάρι μπότες και απαραιτήτως ένα τσαντάκι μέσης που θα σε βολέψει απεριόριστα σε μια πόλη σαν και αυτή! Αν πάλι μείνεις στην Αθήνα μην αγχώνεσαι. Στην DOCA θα βρεις φανταστικά αξεσουάρ για να βγάλεις τη Νεοϋορκέζα από μέσα σου…

#8. Ζαγοροχώρια
Αγαπημένος προορισμός για τα Χριστούγεννα στην πανέμορφη χώρα μας. Στα Ζαγοροχώρια οι ντόπιοι ντύνονται πολύ απλά καθώς εργάζονται κυρίως σε αγροτικές δουλειές. Για να γυρίσεις όλα τα γύρω χωριά και να νιώθεις super στιλάτη επίλεξε αυτά τα κομψά μποτάκια και μια γκρι τσάντα DOCA.

Βρείτε όλα τα παραπάνω αξεσουάρ στη DOCA!

Keywords
Τυχαία Θέματα