Τα 10 ωραιότερα αιώνια, κόκκινα, γιορτινά κραγιόν!

Το κόκκινο κραγιόν. Μια ιστορία από μόνο του. Έχει συνδεθεί με τα χείλη διάσημων γυναικών που άφησαν ιστορία. Ποια θα ξεχάσει την απόχρωση της Marilyn ή της Rita Hayworth; Είναι το πλέον κλασικό προϊόν μακιγιάζ. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε ποτέ να υπολογιστεί πόσα κόκκινα κραγιόν πουλήθηκαν τα τελευταία 10, για παράδειγμα, χρόνια παγκοσμίως.

Δεν υπάρχει καμία, μα καμία γυναίκα που να μην το έχει φορέσει έστω και μία φορά στη ζωή της. Που να μην υπάρχει ένα ακόμα και στο ξεχασμένο νεσεσέρ της αν όχι σε αυτό που έχει καθημερινά στην τσάντα της. Είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται να απλώσει

στα χείλη όταν θέλει να νοιώσει αυτοπεποίθηση, όταν θέλει να αποκτήσει έστω και για λίγο την αίσθηση και την εικόνα της femme fatale.

Σε πόσα πρώτα ραντεβού δεν το φορέσατε; Ναι είναι λιγάκι προκλητικό και έντονο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι γυναίκες της Βασιλικής οικογένειας δεν επιτρέπεται να το φορούν. Δεν είναι σεμνό. Δεν γίνεται και δεν επιτρέπεται να είναι. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του.

Για χρόνια το κόκκινο κραγιόν ήταν απλά… το κραγιόν. Τώρα πια μπορεί να είναι το liquid, το lip stain, το tinted lip balm και πάει λέγοντας. Όπως κι αν ονομάζεται όμως παραμένει κόκκινο και παραμένει κραγιόν. Έτσι απλά για να καταλαβαινόμαστε.

Και φυσικά δεν νοείται Χριστουγεννιάτικο πάρτι ή Παραμονής Πρωτοχρονιάς χωρίς να φορέσετε το αγαπημένο σας κόκκινο στα χείλη. Είτε αυτό είναι λαμπερό, είτε ματ. Είτε κλασσικό, είτε με glitter ή shimmer. Όποιο κι αν είναι το look σας. Γιατί αυτή είναι η μαγεία του κόκκινου χρώματος στα χείλη. Ταιριάζει αν φοράτε μια επώνυμη δημιουργία ή το τζιν με το αγαπημένο σας πουλόβερ.

Ταιριάζει ακόμα κι αν αποφασίσετε να μείνετε μέσα τα γιορτινά βράδια. Μπροστά από το τζάκι ή το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον αγαπημένο σας.

Φυσικά και θα σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας. Γιατί ένα ακόμα κόκκινο κραγιόν επιβάλλεται να το αποκτήσετε.

Anastasia Beverly Hills Matte Lipstick, Ruby

Fenty Beauty Mattemoiselle Plush Matte Lipstick, Ma’Damn

L’ Oreal Paris Colour Riche Shine Lipstick, Enamel RedMAC Matte Lipstick, Ruby WooMaybelline New York Superstay Matte Ink Lip Color, PioneerNYX Liquid Suede Cream Lipstick, Kitten HeelsSephora Collection Lipstories, Popsicle LipsUrban Decay Vice Lipstick, F-BombDolce & Gabbana Beauty Dolcissimo, RedChanel Rouge Coco, GabrielleΔιαβάστε ακόμη:Δείτε 7 εύκολα και τέλεια χτενίσματα για μακριά μαλλιά!Τα 5 beauty προϊόντα που πρέπει να αποκτήσετε πριν τελειώσει η χρονιά
Keywords
Τυχαία Θέματα