Η αποκάλυψη της Ζένιας Μπονάτσου: «Δεν μιλάω με τον παππού μου! Γύρισαν όλα τούμπα»

Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ, η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Αντ1, The 2night show. Στον καναπέ του παρουσιαστή κάθισε η Ζένια Μπονάτσου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση που έχει με τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη. Μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί στα αίτια θανάτου, του μπαμπά της Βλάσση Μπoνάτσου.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι πλέον δεν μιλάει με τον παππού της, αφού μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, ένιωσε ότι

ζούσε σε ένα ψέμα. Παρά το γεγονός ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος προσπάθησε να την προσεγγίσει, εκείνη αρνήθηκε.

«Με τον παππού μου δεν είμαστε. Δεν μιλάω μαζί του. Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Μπονάτσου, αλλά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θέλησε να προχωρήσει σε πιο προσωπικές ερωτήσεις.

Επιπρόσθετα, η νεαρή ηθοποιός εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τις φήμες γύρω από το όνομα του μπαμπά της.

«Με είχε πειράξει που ανέφεραν για τον πατέρα μου διάφορα. Για τις ουσίες, ότι παράτησε την οικογένεια του από επιλογή και ότι άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι. Ενώ δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ένιωσα την ανάγκη να βγω και να απαντήσω πολλές φορές. Γιατί ο λόγος ήταν καθαρά ένα κληρονομικό Αγγειοοίδημα. Είναι αυτοάνοσο νόσημα σπάνιο. Το έχω και εγώ. Το έχω κληρονομήσει. Έγινε μπροστά μου όταν πέθανε. Δεν έχει σχέση καμία άλλη ουσία», ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ξέσπασε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: «Εκμεταλλεύονται τους γονείς μου για να βγάλουν χρήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα