GNTM: Απίστευτα σχόλια στο Happy Day για το ριάλιτι μόδας «Τραγικό! Έγινε του ξεκατινιάσματος…»

Αδιαμφισβήτητα το Greece’s Next Top Model είναι μια εκπομπή που προκαλεί το έντονο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των ψυχαγωγικών εκπομπών. Κάθε εβδομάδα οι εξελίξεις στην εκπομπή γίνονται talk of the town και αρκετά δημόσια πρόσωπα εκφράζουν την άποψη τους.

Μετά το bootcamp οι διαγωνιζόμενες μπήκαν στο σπίτι του διαγωνισμού και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να αναδειχθούν το επόμενο top

model της Ελλάδας.

Χθες (16/10) τα κορίτσια κλήθηκαν να φωτογραφηθούν κάτω από το νερό και δεν έλειψαν οι άτυχες στιγμές, αφού μια διαγωνιζόμενη δεν κατάφερε να φέρει εις πέρα την αποστολή της λόγω ανωτέρας βίας. Συγκεκριμένα, η Σοφία Ζαχαριάδου έπαθε κρίση πανικού.

«Όταν πάτησα το πόδι μου μέσα στην πισίνα, νόμιζα ότι θα φύγω από εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να προχωρήσω προς τα κάτω. Είχε θολώσει τόσο πολύ το μυαλό μου και φοβόμουν τόσο πολύ να μπω μέσα στο νερό που ζήτησα από τον διασώστη να έρθει αν μπορεί και να με πάει προς τα μέσα» είπε η Σοφία Ζαχαριάδου.

Και πρόσθεσε: «Μου είχε κοπεί η ανάσα. Η καρδιά μου ξεκίνησε να χτυπά πάρα πολύ γρήγορα. Τα χέρια μου είχαν μουδιάσει. Είχε στεγνώσει το λαρύγγι μου. Πραγματικά νόμιζα ότι θα πεθάνω».

Στην πορεία συνέχισαν τη διαδικασία αποχώρησης από το Greece’s Next Top Model, τσεκάροντας τις χειρότερες φωτογραφίες, τις οποίες είχαν η Αγάπη, η Μέγκι και η Ιωάννα. Τελικά από το ριάλιτι μόδας έμεινε εκτός η Ιωάννα. Επιπρόσθετα, εκτός από την άτυχη στιγμή της Σοφίας, έντονα απασχόλησε και το «πολεμικό» κλίμα που επικρατή στον διαγωνισμό, αφού τα κορίτσια από πολύ νωρίς χωρίστηκαν σε κλίκες και η μία κλίκα θάβει την άλλη.

Η εκπομπή Happy Day σχολίασε τις εξελίξεις στο ριάλιτι μοντέλων αλλά και τα σχόλια του κόσμου στη διαδικτυακή πλατφόρμα του twitter. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν δίστασε να πει ότι «Θεωρώ τραγικό όσα έγιναν. Έγινε του ξεκατινιάσματος…» και στη συνέχεια πήρε το κινητό της και άρχισε να διαβάζει διάφορα πετυχημένα tweets και ξέσπασαν σε γέλια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

Δείτε ακόμη: The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς κόντεψε να σπάσει το buzzer όταν…

Keywords
Τυχαία Θέματα