The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς κόντεψε να σπάσει το buzzer όταν…

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης κάθισαν ξανά στις καρέκλες του The Voice Of Greece, με στόχο να αναδείξουν την επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας.

Το show προβάλλεται εδώ και λίγο καιρό μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΙ

και οι τέσσερις κριτές έβαλαν τα δυνατά τους, ώστε να δημιουργήσουν την καλύτερη ομάδα. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που μας απασχολούν με διάφορα ευτράπελα που εκτυλίσσονται στον μουσικό διαγωνισμό, τα οποία προκαλούν γέλιο και δίνουν στο project το απαραίτητο «αλατοπίπερο».

Κάτι τέτοιο συνέβη και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του μουσικού show. Συγκεκριμένα, ο Ευθύμης Κολλητήρης ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι «I put a spell on you». Η ερμηνεία του νεαρού καλλιτέχνη ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή τον Σάκη Ρουβά και θέλησε να πατήσει το buzzer για να τον διεκδικήσει. Εντούτοις, υπήρξε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και η καρέκλα του τραγουδιστή δεν γυρνούσε με τίποτα. Έτσι, ο Σάκης Ρουβάς σηκώθηκε όρθιος, πατούσε με το πόδι του το buzzer και κόντεψε να το σπάσει!

Μάλιστα, από την φωνή του Ευθύμη γοητεύτηκε και η Έλενα Παπαρίζου και ο Κωστής Μαραβέγιας, οι οποίοι πάτησαν το buzzer με θεαματικό τρόπο, τρολάροντας τον Σάκη Ρουβά που δεν μπορούσε να γυρίσει.
«Μου έχουν φύγει τα μικρόφωνα, μου έχουν φύγει οι καρέκλες, μου έφυγε το μυαλό.Έχω γυρίσει έτσι; Κοντεύω να το σπάσω το κουμπί», είπε μετά το τέλος του τραγουδιού, ο Σάκης Ρουβάς ανήσυχος για το θα διεκδικήσει τον παίκτη. «Εν τω μεταξύ, όσο δεν γυρνούσε η καρέκλα μου, ο Μουζουράκης απειλούσε ότι θα πατήσει το block», ανέφερε ο coach.

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να διεκδήκησε με όλες του τις δυνάμεις τον Ευθύμη Κολλητήρη, ωστόσο ο παίκτης διάλεξε την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το The Voice Of Greece:

Δείτε ακόμη: Πιο sexy από ποτέ! Η Φουρέιρα στο Μετρό του Συντάγματος με διάφανο ποδηλατικό σορτς!

Keywords
Τυχαία Θέματα