My Style Rocks: Η σέξι εμφάνιση της Μπέττυς Μαγγίρα στο Gala και η είσοδος της Ματθίλδης Μαγγίρα!

Στο αποψινό Gala του «My Style Rocks» τα κορίτσια γιορτάζουν την τελευταία ημέρα της …ελευθερίας τους. Μία μέρα πριν την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους, διοργανώνουν το καθιερωμένο πια bachelorette party. Οι κοπέλες επιστρατεύουν την φαντασία τους, άλλες πιο τολμηρές άλλες πιο κλασσικές κυνηγούν να κερδίσουν την καλύτερη βαθμολογία τόσο από τις συμπαίκτριες τους όσο και από την κριτική επιτροπή.

Οι τρεις κριτές, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Στέλιος Κουδουνάρης και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος βρίσκονται στις θέσεις τους για να εντοπίσουν τη διαγωνιζόμενη που θα ξεχωρίσει στυλιστικά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αφού τους καλησπέρισε, υποδέχτηκε την guest κριτή, η οποία είναι η Ματθίλδη Μαγγίρα. Εμφανίστηκε στο πλατό με μια μάσκα και στη συνέχεια πέρασε στη θέση της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα γι’ άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τη σέξι εμφάνιση της, καθώς επέλεξε ένα φόρεμα, το οποίο άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο Gala θα δούμε επίσης την Κατερίνα Λιόλιου να βάζει τη δική της πινελιά στη βραδιά με τα τραγούδια της.

Ποια θα αποχωρήσει; Ποια θα είναι η νικήτρια της βραδιάς;

Διαβάστε ακόμη:

Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της!

Keywords
Τυχαία Θέματα