Τα lip looks που θα σας μεταμορφώσουν σε Christmas Queens!

Τα Χριστούγεννα στολίζετε το σπίτι, το μπαλκόνι, τον κήπο και το δέντρο με λαμπάκια, γιρλάντες και μπάλες. Έτσι απαιτεί η παράδοση δεν θα αλλάξει τώρα. Στη συνέχεια και αφού τελειώσετε με την επιχείρηση στόλισμα σειρά έχουν τα hair και make up looks αφού πρέπει να ενημερωθείτε και να προετοιμαστείτε για τυχόν πάρτι που θα διοργανώσετε ή είστε καλεσμένες. Το ζητούμενο φυσικά είναι να εντυπωσιάσετε και να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο ανανεωμένες για να

του πάρετε τον αέρα από την πρώτη μέρα. Πρέπει δηλαδή τα βλέμματα να στραφούν πάνω σας. Και για να το πετύχετε τουλάχιστον όσο αφορά το μακιγιάζ πρέπει να επιλέξετε ότι πιο glam.

Αν είστε beauty junkie φέτος θα στολίσετε και τα χείλη σας! Γνωρίζετε ότι το Χριστουγεννιάτικο look πρέπει να ακολουθήσει το λαμπερό κλίμα των γιορτών ειδικά αν είστε τολμηρές και δεν παραμένετε στο κλασικό κόκκινο κραγιόν.

Αν πάλι το make up είναι μια πρόκληση για εσάς και θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματα της Kylie Jenner για παράδειγμα τότε πρέπει να ανοίξετε τους ορίζοντες σας έτσι ώστε τα insta stories να γεμίσουν φωτογραφίες που θα αφήσουν ιστορία. Και αυτο θα το πετύχετε μόνο αν ακολουθήσετε πιστά το Christmas spirit.

Για το lip look των Χριστουγέννων θα χρειαστείτε κάτι περισσότερο από ένα κραγιόν. Αφού το look είναι anant garde και χρειάζονται κάποια “υλικά” για να το πετύχετε όπως βελούδο, πέρλες ή φύλλα χρυσού.

Δείτε λοιπόν τι εννοώ και ετοιμαστείτε να καταπλήξετε τα πλήθη.

Χιονονιφάδες!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vlada Haggerty (@vladamua) στις 19 Δεκ, 2017 στις 9:55 πμ PST

Περίγραμμα χειλιών με χρυσή κλωστή


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη T A T I A N A

Keywords
Τυχαία Θέματα