7 λόγοι για τους οποίους δε σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου

1. Ζείτε ήδη σαν παντρεμένοι
Μένετε μαζί, έχετε κάνει παιδιά και μοιράζεστε τους λογαριασμούς. Εσύ μαγειρεύεις, καθαρίζεις και πλένεις τα ρούχα. Μερικές φορές οι άλλοι υποθέτουν ότι είστε παντρεμένοι παρόλο που αυτός εξακολουθεί να λέει ότι είσαι η κοπέλα του. Ζεις ήδη τη ζωή μίας παντρεμένης γυναίκας αλλά δεν έχεις τον τίτλο. Το ίδιο νιώθει και αυτός. Οπότε για ποιο λόγο να σου κάνει πρόταση γάμου;

2. Δε θέλει να παντρευτεί
Πολλοί άντρες στην αρχή της σχέσης τους λένε ότι δε θέλουν να παντρευτούν ποτέ. Έχει πει και σε σένα κάτι του στυλ

“Ο γάμος δεν είναι για όλους” ή “Οι γονείς μου δεν παντρεύτηκαν ποτέ και είναι μια χαρά” αλλά εσύ δεν έχεις πιάσει το υπονοούμενο και επιμένεις να γίνεις η γυναίκα που θα τον αλλάξει. Απλά να έχεις στο νου σου ότι όσο και να σε αγαπάει δεν πρόκειται να κάνει κάτι που δε θέλει με τίποτα να κάνει.

3. Σε έχει μόνο για τα εύκολα
Αν σε παίρνει πάντα τηλέφωνο για να κάνετε παρέα ή να πας μαζί του σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό αλλά δε σε καλεί σε συγκεντρώσεις της οικογένειάς του τότε είναι σαν να σου λέει ότι μπορεί να περνάτε καλά μαζί αλλά μέχρι εκεί..

4. Δε σε συμπαθεί η άλλη γυναίκα της ζωής του
Αν μεγάλωσε με τη μαμά ή τη γιαγιά του τότε το σίγουρο είναι πως αυτές οι γυναίκες ασκούν μεγάλη επιρροή πάνω του όσο μεγάλος και να είναι. Αν δε σε συμπαθεί η οικογένειά του αυτό από μόνο του θα μπορούσε να σου δημουργήσει προβλήματα.

5. Είσαι γκρινιάρα
Περιττό να στο πούμε αλλά δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να στο εξηγήσουμε. Αν οι λέξεις ή οι πράξεις σου προκαλούν συνεχή ενόχληση στον σύντροφό σου δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει να δεθεί μαζί σου για μία ολόκληρη ζωή.

6. Φοβάται τη δέσμευση
Του αρέσει να είσαι η κοπέλα του, σε αγαπάει πολύ και του αρέσει να περνάει χρόνο μαζί σου. Παρόλα αυτά οποιαδήποτε συζήτηση για γάμο του προκαλεί δυσφορία.

7. Απλά δεν είναι έτοιμος
Το να παντρευτείς είναι μία σοβαρή υπόθεση και είναι καλό να το σκέφτεσαι καλά πριν κάνεις το μεγάλο βήμα ακόμα και αν ο σύντροφός σου είναι τέλειος για σένα. Έρευνες έχουν δείξει ότι πρέπει ένα ζευγάρι να έχει σχέση για 1-2 χρόνια πριν αποφασίσει να παντρευτεί. Αν είσαι σε σχέση λιγότερο από δύο χρόνια δεν είναι παράλογο το ότι δε σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου. Αν από την άλλη μεριά έχουν περάσει πάνω από τρία χρόνια και δεν έχει κάνει την πρόταση τότε τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά και ίσως πρέπει να αρχίσεις να το σκεφτέσαι..

Διαβάστε ακόμα: 10+1 αποφθέγματα για τον έρωτα που θα θες να ποστάρεις στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα