H Michelle Obama λάνσαρε δική της σειρά ρούχων και μπορείς να τη δεις εδώ!

Η Μichelle Obama είναι μια γυναίκα με πολύ στιλ και άψογο προσωπικό γούστο. Επιπλέον η ίδια έχει υπάρξει πολύ κοντά στους νέους, είναι πολύ μοντέρνα και ο κόσμος της συμπαθεί πολύ. Ήταν λογικό επακόλουθο λοιπόν, το να κυκλοφορήσει μια σειρά ρούχων που απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους αλλά και γυναίκες της ηλικίας της.

Η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής έκανε αυτή την κίνηση για να προμοτάρει ακόμα περισσότερο το νέο της βιβλίο με τίτλο Becoming, ένα logo που αναγράφεται πάνω σε

κάθε ρούχο ή αξεσουάρ της συλλογής. Η ίδια κάνει ένα tour αυτή την περίοδο για να προωθήσει το βιβλίο της. Η συλλογή της Obama περιλαμβάνει φούτερ, t-shirts, και άλλα αξεσουάρ που πάνω γράφουν διάφορα αγαπημένα quotes της ίδιας.

Η κολεξιόν της Michelle βγαίνει σε διάφορα νούμερα ξεκινώντας από Small και φτάνοντας μέχρι 2XL. Οι τιμές των ρούχων κυμαίνονται από 30 έως 65 δολάρια και έχουν ήδη γίνει viral.

Εμείς έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα τα φουτεράκια του brand Becoming και το αγαπημένο μας μότο της Michelle: «Όταν αυτοί πάνε χαμηλά, εμείς πάμε ψηλά». Επιπλέον, μας άρεσαν πολύ τα βρεφικά κορμάκια αλλά και οι κούπες με τα inspirational quotes.

Δες όλη τη συλλογή παρακάτω και αγόρασε όποιο από αυτά θες εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Δες πώς να φορέσεις τις neon αποχρώσεις μέσα στον χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα