Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύζυγος της, Φώτης Μπερνάντο, καθώς έγιναν γονείς για δεύτερη φορά. Η ηθοποιός το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,5 κιλών.

Να σας θυμίσουμε πως είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

«Έρχεται και άλλο μωρό… Θέλω να το πω δημόσια. Δεν μπορώ να το κρύβω άλλο. Περίμενα να περάσει το πρώτο τρίμηνο και να το πω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη… Μόλις σταμάτησα τον θηλασμό, έμεινα έγκυος αμέσως… Θέλουμε κι άλλο… Ακολουθώ τα χνάρια σου Ελένη».

Η Πηνελοπή Αναστασοπούλου το βράδυ της Παρασκευής, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κορούλα της. Συγκεκριμένα, ανάρτησε ένα στιγμιότυπο στο οποίο τη βλέπουμε να κρατάει τη μπέμπα και στη λεζάντα, έγραψε: “Καμμιά λέξη δεν είναι η σωστή για να περιγράψει πώς νοιώθω… Ευγνωμοσύνη, έρωτας, αγάπη, ευτυχία, ευλογία, ολοκλήρωση.. Σας ευχαριστώ για τις ευχές και εύχομαι σε όλους σας να ζήσετε στιγμές σαν κι αυτή.

Η ζωή είναι στα χέρια μας και η αγάπη είναι πάντα εκεί κοντά αρκεί να ανοίξουμε την καρδιά μας και να είμαστε έτοιμοι να τη δεχτούμε.
***********************************
Το κοριτσάκι μας ήρθε χθες το μεσημέρι, εύκολα και αβίαστα χάρη στον πιο φανταστικό γιατρό στον πλανήτη τον κ. Χριστόδουλο Παπανικόπουλο που υπερλατρεύω και υπερ ευχαριστώ για χιλιάδες πράγματα…
@fotisbenardo Σ’ αγαπώ που μου έδωσες τα παιδιά μας και την ευκαιρία να δώσω όλη την αγάπη που είχα μέσα μου…
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι πάντα δίπλα μου σε όλα… Ξέρετε ποιοί είστε… Ιδιαιτέρως όμως σ’ ευχαριστώ @evridiki_valavani που είσαι πέρα από νονά για την Ηλέκτρα και πέρα από φίλη για μένα…”!

Δείτε την ανάρτηση της:


View this post on Instagram

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on Nov 16, 2018 at 8:30am PST

Διαβάστε ακόμη:

My Style Rocks: Τα έβαλαν με τη Μαρία Λέκκα: “Backstage δεν μας μιλάει, κάνει σα να μην υπάρχουμε”

Keywords
Τυχαία Θέματα