Η Δούκισσα Νομικού μας δείχνει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της!

Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι και τα πιο όμορφα για τη Δούκισσα Νομικού και τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, καθώς είναι τα πρώτα που θα περάσουν μαζί με τον γιο τους, Σάββα.

Το ζευγάρι είναι ξετρελαμένο με τον μπέμπη και η Δούκισσα δήλωσε ξεκάθαρα πως είναι η απόλυτη προτεραιότητα της.

“Θέλω να τα κάνω όλα εγώ μαζί με τον Δημήτρη, ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή μαζί του. Μέχρι στιγμής είμαι full time μαμά και είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι τόσο κοντά του αυτή την περίοδο. Βέβαια, έχουμε και τις γιαγιάδες που είναι πάντα πρόθυμες να βοηθήσουν. Όσο για τη σχέση μας, φυσικά άλλαξε. Πλέον δεν είμαστε δύο άνθρωποι αλλά τρεις. Ο χρόνος με ένα νεογέννητο στο σπίτι είναι πολύ περιορισμένος, αλλά όταν υπάρχει αγάπη, κατανόηση και επικοινωνία όλα γίνονται πιο εύκολα.”, εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Gala.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες εικόνες από τη δουλειά, αλλά και την προσωπική της ζωή. Το βράδυ της Παρασκευής, η Δούκισσα αποκάλυψε στους followers της ότι στόλισε Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της!

Συγκεκριμένα, πόζαρε καθισμένη μπροστά από αυτό και στη συνέχεια ανήρτησε την εικόνα στο προφίλ της. “Ho Ho Ho ”, έγραψε στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν το γεμάτο χρώματα δέντρο που στόλισε!

Δείτε τη φωτογραφία:


View this post on Instagram

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Nov 16, 2018 at 10:44am PST

Διαβάστε ακόμη:

Ναταλία Γερμανού: “Έφτασα σ’ αυτή την προχωρημένη ηλικία χωρίς να έχω μάθει τίποτα για τους άντρες”

Keywords
Τυχαία Θέματα