MasterChef: Συγκινεί ο Σταμάτης Κωβαίος μιλώντας για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του

Η εβδομάδα Silver Award συνεχίζεται στο MasterChef και οι εννέα παίκτες που βρίσκονται στο ριάλιτι, μαζί με τους περσινούς διαγωνιζόμενους δίνουν “μάχη” στη κουζίνα.

Όπως ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο χθεσινό επεισόδιο στους παίκτες, το έπαθλο της εβδομάδας του Silver Award είναι δέκα χιλιάδες ευρώ: “Ξεκινούν τα Silver Awards. Έχουμε μια εβδομάδα μπροστά μας, μαζί θα πορευτείτε αυτή την εβδομάδα, θα κάνετε πολύ όμορφα πράγματα κι επειδή φέτος το παιχνίδι

παίζεται αλλιώς, φέτος το έπαθλο θα είναι 10.000 ευρώ. Δεν είναι λίγα”!

Στο αποψινό επεισόδιο ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής ρώτησε τον Σταμάτη Κωβαίο τι θα κάνει τα χρήματα αν είναι ο νικητής και ο παίκτης συγκίνησε με την αποκάλυψη του. Όπως ανέφερε θα κάνει ένα χειρουργείο, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του: “Τα λεφτά σεφ θα τα χρησιμοποιήσω για ένα χειρουργείο που θέλω να κάνω, έχω κολπική μαρμαρυγή. Έχω ένα θέμα υγείας, το οποίο με ταλαιπωρεί δυο τρία χρόνια τώρα. Γι’ αυτό το λόγο μπήκα μέσα στο παιχνίδι, για τα λεφτά. Εντάξει, δεν είναι 100% ότι θα γλιτώσω από αυτό το πρόβλημα, αλλά έχω πάρα πολλές πιθανότητες να βγω νικητής”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Να σας θυμίσουμε πως τα ζευγάρια που συνεργάζονται στην εβδομάδα του Silver Award, είναι:

Τιμολέων Διαμαντής – Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

Χρήστος Γλωσσίδης – Ασημίνα Ουστάλλι

Αργύρης Αγλαμίσης – Χρήστος Μπάρκας

Μάγκυ Ταμπακάκη – Ζαχίρ Γιαβαρί

Δημήτρης Τσίκιλης – Σταμάτης Κωβαίος

Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου – Παντελής Βούρος

Σάββας Ληχανίδης – Πάνος Τόγιας

Σελίμ Σελτζούκ – Μανώλης Σαρρής

Κωνσταντίνος Συμεωνίδης – Ιωάννα Μπουρλόκα

Λόγω του Silver Award δεν θα υπάρξει αποχώρηση, αλλά σε κάθε επεισόδιο θα αποχωρεί ένας παίκτης από το διαγωνιστικό μέρος.

Διαβάστε ακόμη:

Η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και φόρεσε ήδη… πέντε μαγιό!

Keywords
Τυχαία Θέματα