H συγκλονιστική εμφάνιση της Zendaya στη Βενετία μας άφησε με το στόμα ανοιχτό

Η Zendaya είναι γνωστή για την αίσθηση που έχει πάνω στη μόδα και έχει γίνει style icon τα τελευταία χρόνια. Έχει επαινεθεί για την ικανότητά της να συνδυάζει κομμάτια σχεδιαστών με πιο προσιτή μόδα και για την προθυμία της να πάρει ρίσκα και να πειραματιστεί με διαφορετικά στιλ. Η Zendaya έχει επίσης συνεργαστεί με πολλά γνωστά brands, συμπεριλαμβανομένων των Tommy Hilfiger

και Lancôme, και έχει πoζάρει για πολλά περιοδικά μόδας. Επιπλέον, έχει χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα της για να υποστηρίξει τη μεγαλύτερη ποικιλομορφία στη βιομηχανία της μόδας.

Πριν από λίγες ώρες βρέθηκε στο “Bulgari Mediterranea High Jewelry” στο Palazzo Ducale στη Βενετία και έκανε μια ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση.

Τhe Look

Η πανέμορφη ηθοποιός επέλεξε μια ολόμαυρη custom off-the-shoulder δημιουργία Richard Quinn που συνδύασε με ένα υπέροχο κόσμημα Bulgari και έναν κομψό κότσο στα μαλλιά της.

Το βελούδινο γοργονέ φόρεμά της αγκάλιαζε τέλεια το σώμα της και την ανέδειξε για μια ακόμη φορά ως την πιο καλοντυμένη της βραδιάς.

Στο ίδιο event βρέθηκαν και οι Anne Hathaway και Priyanka Chopra Jonas, εξίσου καλοντυμένες και όλες μαζί πόζαραν με τον Jean-Christophe Babin.

To χρυσό φόρεμα της Anne Hathaway είναι Atelier Versace και η ίδια το ταίριαξε υπέροχα με ένα πολύ ξεχωριστό κόσμημα Bulgari.

H Priyanka Chopra Jonas προτίμησε ένα cranberry τοπ και ασορτί μάξι φούστα, ενώ το look ολοκληρώθηκε με ένα αστραφτερό choker.

Claudio Lavenia/Getty Images for Bulgari

Διαβάστε περισσότερα:

Shopping Guide Ρίγες: Το πιο επαναστατικό print έρχεται για να ομορφύνει τα καλοκαιρινά μας looks

Παντελόνι από το πρωί ως το βράδυ: Πώς θα δημιουργήσεις τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα

Οι 6 top τάσεις στις τσάντες του καλοκαιριού- Σύμφωνα με τους top experts της μόδας

Keywords
Τυχαία Θέματα