Εύη Βατίδου: «Με κέρδισε ο νεότερος άνδρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου τα πολλά χρήματα»

Ερωτευμένη και πολύ ευτυχισμένη είναι εδώ και περίπου δύο μήνες η Εύη Βατίδου, καθώς βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο θέλησε να μοιραστεί δημόσια τη χαρά της, δημοσιεύοντας στα social media την πρώτη κοινή φωτογραφία τους.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Λοιπόν», η Εύη Βατίδου μίλησε για το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της, αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό της αλλά και στο ενδεχόμενο να ντυθεί ξανά νύφη, επισημοποιώντας μια

σχέση.

«Νιώθω υπέροχα! Γνωριστήκαμε στην Θεσσαλονίκη με τον σύντροφό μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, αν δύο άνθρωποι έχουν χημεία μεταξύ τους, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι η διαφορά χιλιομέτρων που μας χωρίζει», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά, η ίδια ήταν ξεκάθαρη: «Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή την στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω ένα καλό άνθρωπο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει και να με κάνει να αισθάνομαι καλά γι’ αυτό που είμαι».

Όσον αφορά στην επιλογή ενός νεότερου άνδρα να βρίσκεται στο πλευρό της, η Εύη Βατίδου είπε: «Με κέρδισε ο νεότερος άντρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί

 Ελένη Βουλγαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη!

 Θοδωρής Αθερίδης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον ερχομό του δεύτερου εγγονού

Keywords
Τυχαία Θέματα