Εύα Αντωνοπούλου: Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες μετακόμισης από τον ΣΚΑΪ στο Open

Τα τελευταία 24ωρα τα δημοσιεύματα θέλουν την Εύα Αντωνοπούλου να αλλάζει τηλεοπτική στέγη. Συγκεκριμένα, φήμες θέλουν την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων του ΣΚΑΪ να μετακομίζει στο Open από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την έντονη φημολογία, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» συνάντησε την Εύα Αντωνοπούλου έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού στον οποίο εργάζεται, προκειμένου να εξασφαλίσει την πρώτη της αντίδραση και ενδεχομένως μια ξεκάθαρη απάντηση.

«Έχουμε εκλογές

τώρα κι έχουμε πάρα πολλή δουλειά. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας. Είμαστε σε εκλογική περίοδο, είναι πολύ πυκνή η δουλειά, σας ευχαριστώ πολύ», αρκέστηκε να πει στην πρωινή εκπομπή του Star, δίχως να απαντά στα δημοσιεύματα περί μετακίνησης.

«Μια εξαιρετικά δύσκολη χρόνια, για όλο τον κόσμο κυριολεκτικά, αυτή που διανύουμε. Μετά από δυο χρόνια πανδημίας με περιορισμούς και πίεση ήρθε και ο πόλεμος στην Ουκρανία να δυσκολέψει τα δεδομένα έτι περαιτέρω. Μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη. Λίγες διακοπές για ξεκούραση & φόρτιση & επιστροφή στο ραντεβού μας», είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Εύα Αντωνοπούλου στα τέλη του Ιούλη 2022, λίγο καιρό πριν την έναρξης της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε live δοκιμαστικό στην εκπομπή του Λιάγκα; Το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν

Ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό -Σε ποιόν μοιάζει το μωρό;

Keywords
Τυχαία Θέματα