Μαρία Κορινθίου: Απαντά πρώτη φορά για το φημολογούμενο δοκιμαστικό της Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο «Πρωινό» το πρωί της Τρίτης 16/5 και κάθισε στο πάνελ του Γιώργου Λιάγκα και σχολίασε μαζί με τους συνεργάτες του τα θέματα της επικαιρότητας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που υποστήριξαν πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε live δοκιμαστικό προκειμένου να αντικαταστήσει τη Μαρία Κορινθίου την επόμενη σεζόν.

Από την πλευρά της, η επιχειρηματίας υποστήριξε ότι πήγε ως καλεσμένη στην εκπομπή και διέψευσε τα σενάρια που την ήθελαν να κάνει ζωντανό δοκιμαστικό.

Τι

λέει η Μαρία Κορινθίου; Η κάμερα του «Mega Καλήμερα» συνάντησε την ηθοποιό μετά το πέρας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της κι εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση.

Η Μαρία Κορινθίου απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα, αν η Αλεξάνδρα Παπαγιώταρου έκανε δοκιμαστικό, ωστόσο υποστήριξε πως από τη στιγμή που εκείνη θα φύγει, κάποιος θα πρέπει να βρεθεί στη θέση της.

«Εγώ έχω δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στην εκπομπή στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για την επόμενη σεζόν για όλα τα κανάλια; Δεν ξέρω αν ήταν live δοκιμαστικό αλλά ξέρω και δεν ξέρω.

Δεν με ενόχλησε που ήρθε η Αλεξάνδρα. Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα. Υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Εγώ δήλωσα πρόσφατα ότι δεν θα βρίσκομαι στη συγκεκριμένη θέση, οπότε πρέπει κάποια πράγματα να δρομολογούνται και τη νέα σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου.

Διαβάστε ακόμα:

 Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε live δοκιμαστικό στην εκπομπή του Λιάγκα; Το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν

 Ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

 Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό -Σε ποιόν μοιάζει το μωρό;

Keywords
Τυχαία Θέματα