Καλό Μεσημεράκι: Οι παρουσιάστες που φημολογείται ότι θα μετακινηθούν στην ώρα του Μουτσινά -Η απάντησή τους

Εδώ και αρκετό καιρό ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει γνωστό το γεγονός πως από του χρόνου θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης, συνεπώς το «Καλό Μεσημεράκι» δεν θα βρίσκεται πια στους δέκτες μας.

«Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν, για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια», είχε αναφέρει

ο παρουσιαστής στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα, οι φήμες θέλοουν τον Τάκη Γιαννούτσο και τον Θοδωρή Βαμβακάρη να παρουσιάζουν την δική τους εκπομπή από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στην ώρα του Νίκου Μουτσινά. Οι ίδιοι κλήθηκαν να απαντήσουν για την φημολογία αυτή στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή, ενώ παράλληλα αναφέρθηκαν και στις δυσκολίες που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν στη δουλειά τους.

«Γνωριστήκαμε πριν 26 χρόνια, την ημέρα που μας είπαν ότι θα κάνουμε εκπομπή. Η εκπομπή στην ΕΡΤ δεν κόπηκε. Λόγω των εκλογών δεν χωρούσε στο πρόγραμμα. Δεν ισχύει ότι θα πάμε στην ώρα του Μουτσινά.

Δεν έχουμε καμία επαφή με αυτό… Γράφτηκε κάπου. Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Έχουνε γίνει τηλεοπτικές προτάσεις από τότε που σταμάτησε η εκπομπή. Υπάρχουν προσεγγίσεις και συζητήσεις αλλά ακόμα δεν έχουμε καταλήξει κάπου», είπε αρχικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Με τη σειρά του, ο Τάκης Γιαννούτσος πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κρίνω τη μεταγραφή του Μάρκου Σεφερλή. Είναι κάλος σε αυτό που κάνει. Θα επιστρέφαμε στην ΕΡΤ, αν μας γινόταν πρόταση».

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε live δοκιμαστικό στην εκπομπή του Λιάγκα; Το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν

Ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό -Σε ποιόν μοιάζει το μωρό;

Keywords
Τυχαία Θέματα