Ελένη Βουλγαράκη: Απαντά πρώτη φορά για τη φημολογούμενη σχέση της με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη!

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως η Ελένη Βουλγαράκη είναι ερωτευμένη με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη. Η παρουσιάστρια έχει επιλέξει γενικότερα να μην εκθέτει δημόσια τα προσωπικά της και γι’ αυτό τον λόγο διατηρεί χαμηλούς τόνους σε αυτό τον τομέα της ζωής της.

Ωστόσο, ο Μαρίνος Βυθούλας αποκάλυψε το πρωί της Τρίτης 16/5 στην εκπομπής «Breakfast@star» ότι η Ελένη Βουλγαράκη και ο Δημήτρης Κουρμπέλης είναι κάτι παραπάνω από καλοί

φίλοι και ανάμεσά τους έχει αναπτυχθεί μια τρυφερή σχέση και ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ειπωθούν περισσότερα.

Λίγες ώρες αργότερα, η κάμερα της πρωινής εκπομπής και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς συνάντησαν τη ραδιοφωνική παραγωγό και συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, η οποία ρωτήθηκε για την εν λόγω σχέση.

Η ίδια τόνισε -μεταξύ άλλων- πως είναι απλά δύο πολύ καλοί φίλοι και πως γνωρίζονται μεταξύ τους καθώς έχουν κοινούς φίλους. Παράλληλα, τόνισε ότι έχει αρκετούς άνδρες φίλους και δεν γίνεται να έχει σχέση με όλους.

«Δεν υπάρχει καμία τρυφερή φιλία, είναι απλά μία φιλία. Γνωριζόμαστε με τον άνθρωπο, έχουμε συναναστραφεί, έχουμε κοινούς φίλους, αυτό! Αρχίζει και τελειώνει εκεί, τίποτα περισσότερο. Είναι ένας αξιόλογος αθλητής, έξω από όλο αυτό και είναι ακόμα πιο άβολο. Έχω πάρα πολλούς φίλους άντρες, δεν έχω σχέση με όλους», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έκανε live δοκιμαστικό στην εκπομπή του Λιάγκα; Το ενδεχόμενο να την δούμε τηλεοπτικά την νέα σεζόν

Ερωτευμένος ο Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφός του

Φωτεινή Αθερίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για τον τοκετό -Σε ποιόν μοιάζει το μωρό;

Keywords
Τυχαία Θέματα