Η αντίδραση της Μαίρης Συνατσάκη όταν ρωτήθηκε για το νέο της σύντροφο και η προσπάθεια της Θρασκιά να τη «σώσει»!

Το επόμενο βήμα στη ζωή της φαίνεται πως έκανε η Μαίρη Συνατσάκη, μετά τον χωρισμό της με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ένθετο Secret της εφημερίδας “Παραπολιτικά“, είναι ξανά ερωτευμένη.

Αφορμή για να γνωρίσει το νέο της σύντροφο στάθηκε ένας καλός της φίλος από το θέατρο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες

είναι κοντά στην ηλικία της παρουσιάστριας, ενώ ασχολείται με τον χώρο του θεάματος. Ωστόσο, δεν είναι πολύ γνωστός. Μάλιστα, πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι, όπως μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Μαίρη Συνατσάκη το βράδυ της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου, βρέθηκε σε δημόσια εκδήλωση και οι δημοσιογράφοι δεν θα μπορούσαν να μην τη ρωτήσουν για τις αλλαγές στη ζωή της. Ωστόσο, η ίδια ήταν ιδιαίτερα αμήχανη και η καλή της φίλη Ράνια Θρασκιά προσπάθησε να τη σώσει. Εντούτοις, δεν τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία αφού οι ρεπόρτερ επανέλαβαν την ερώτηση.

«Ο σύντροφος δεν σε βοηθάει στη μετακόμιση;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και τότε η Ράνια είπε: «Τη βοηθάω εγώ πολύ».

Η Μαίρη ένιωσε πολύ άβολα και ανέφερε: «Είναι γλυκύτατη (η Ράνια) και θέλει να με σώσει. Και την ευχαριστώ. Θα σας αποκαλύψω πως νιώθω συγκλονιστικά άβολα αυτή τη στιγμή. Νιώθω μια αβολοσύνη, νιώθω περίεργα και δεν έχω κάτι να σας απαντήσω».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day:

Δείτε ακόμη: Ελένη Ράντου: Η αποστομωτική απάντηση της στις φήμες περί χωρισμού από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου!

Keywords
Τυχαία Θέματα