Το μαύρο κραγιόν μπορεί να φανεί chic αρκεί να το φορέσουμε με τον σωστό τρόπο

Όλες μας έχουμε ένα μαύρο, μικρό φόρεμα, ένα μαύρο eyeliner και φυσικά μια μαύρη μάσκαρα. Δεν γίνεται να λείπουν αυτά τα τρία από το σπίτι καμίας γυναίκας. Το μαύρο κραγιόν όμως; Ξέρουμε ότι δεν το θεωρείτε κλασικό και σίγουρα το έχετε συνδέσει με looks που κάθε άλλο παρά κομψά είναι. Πάει το μυαλό σας στους πανκ και σε σκοτεινές υποθέσεις. Σε underground υπόγεια με σκληρές μουσικές και στενά μαύρα παντελόνια συνδυασμένα με t shirt

και αρβύλες.

Κάνετε μέγα λάθος. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι επαναφέρουν το μαύρο κραγιόν και του δίνουν την υπόσταση που του αξίζει. Μπορεί να γίνει chic και υψηλών προδιαγραφών όσο αφορά το στιλ αρκεί να το φορέσετε με τον σωστό τρόπο. Και ο σωστός τρόπος έχει να κάνει με το υπόλοιπο μακιγιάζ, το hairstyle και φυσικά το outfit.

Αρχικά επιλέγετε ένα ματ φον ντε τεν απόλυτα καλυπτικό αφού η επιδερμίδα πρέπει να είναι και να δείχνει άψογη. Στη συνέχεια επιβάλλεται να φορέσετε ρουζ γιατί διαφορετικά ξέρετε με τι θα μοιάζετε, μην το αναφέρουμε. Η μάσκαρα δεν επιβάλλεται απλώς, είναι νόμος καθώς και το μολύβι φρυδιών ώστε να δημιουργηθεί η σωστή ισορροπία στο πρόσωπο.

Μην έχετε καμία αμφιβολία για το μαύρο, ταιριάζει σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Αν το θεωρείται πολύ σκληρό μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα μοβ ή ένα πολύ σκούρο μπορντό κραγιόν. Απλώστε το μαύρο στο άνω χείλος και τη δεύτερη επιλογή σας στο κάτω. Επίσης αν θέλετε μια glam εκδοχή, πάνω από το κραγιόν μπορείτε να απλώσετε ένα διάφανο gloss που θα δημιουργήσει ένα συγκλονιστικό vinyl φινίρισμα.

Τα μαλλιά σας μπορείτε να τα πιάσετε σε ένα χαμηλό κότσο. Θα είστε σαν μαύρος κύκνος, για κάντε το εικόνα. Δεν είναι υπέροχο; Τολμήστε το φέτος και θα μας θυμηθείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να περάσετε απαρατήρητες.

Εμείς επιλέξαμε τα πιο δυνατά κατάμαυρα κραγιόν

Κat Von D Studded Kiss Slayer

Urban Decay Vice Lipstick Metallized Voodoo

Fenty by Rihanna Stunna Lip Paint Uninvited

Maybelline New York Color Sensational Loaded Bolds Pitch Black

Dior Rouge Dior Liquid Matte Black

MAC Liptensity Lipstick Stallion

Smashbox Always On Liquid Lipstick Liq Lip Tar Pit

Διαβάστε ακόμη:

Η Gigi Hadid μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το βάρος της

H Emma Stone με το νέο της κούρεμα είναι ακόμα πιο όμορφη

Keywords
Τυχαία Θέματα