5 πρωινές τροφές που ξεκλειδώνουν τον μεταβολισμό σας

Αν θέλετε έναν αποτελεσματικό μεταβολισμό δεν θα τον αποκτήσετε με κάποια αυστηρή δίαιτα αλλά τρώγοντας! Ξεκινήστε από το πιο βασικό γεύμα της ημέρας, το πρωινό, και δείτε να παίρνει φωτιά ο μεταβολισμός σας και να καίει θερμίδες όλη μέρα!

1 Αυγά

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι που ξεκινούν τη μέρα τους με αυγά όχι μόνο τρώνε λιγότερες θερμίδες στη διάρκεια του 24ώρου αλλά επιπλέον χάνουν λίπος.

2 Shake πρωτείνης

Τα πρωινά που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη δίνουν κλοτσιά στο μεταβολισμό. Διαλέξτε ένα προϊόν σε μορφή σκόνης

που θα το χτυπήσετε στο μπλέντερ για να γίνει σέικ. Αν βιάζεστε, συνδυάστε μία χούφτα αμύγδαλα με ένα μήλο. Ο συνδυασμός της πηκτίνης του μήλου με την πρωτεΐνη του ξηρού καρπού θα σας κρατήσει χορτάτους και θα κάνει δουλειά με τις καύσεις.

3 Αβοκάντο

Δύσκολο να ξεκινήσεις τη μέρα με αβοκάντο, ωστόσο πρέπει να σας πούμε τι θα κερδίσετε αν το κάνετε: η περιεκτικότητα του σε μονοακόρεστα λιπαρά το κάνει ιδανικό για όσους γυμνάζονται το πρωί. Επιπλέον είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνη που εξασφαλίζουν ενέργεια.

4 Νιφάδες βρώμης

Το παραδοσιακό εγγλέζικο πόριτζ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να ξεκινάει η μέρα. Στη βρώμη που θα βράσει με νερό μπορείτε να προσθέσετε σταφίδες, γκότζι μπέρι και γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.

5 Πράσινο τσάι

Πίνοντας πράσινο τσάι στη θέση του καφέ επιταχύνετε τις καύσεις. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι να προσθέσετε σκόνη πράσινο τσάι μάτσα (από τα καταστήματα βιολογικών τροφών) σε σέικ πρωτεΐνης, γιαούρτι ή πόριτζ.

The post 5 πρωινές τροφές που ξεκλειδώνουν τον μεταβολισμό σας appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα