Αυτά τα χειροποίητα θεραπευτικά σαπούνια θα σας αλλάξουν τη ζωή

Ο βαθύς και σωστός καθαρισμός της επιδερμίδας σας είναι το πιο βασικό στάδιο περιποίησης της επιδερμίδας μας, είτε αναφερόμαστε στο πρόσωπο, τα χέρια ή το υπόλοιπο σώμα!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό, λοιπόν, η επιλογή του καταλληλότερου σαπουνιού είναι πολύ σημαντική για το σκοπό αυτό.

Δεν θέλουμε, όμως, να μας ανησυχείτε γιατί ήδη σας έχουμε τη λύση! Ανακαλύψαμε και φυσικά δεν μπορούμε να κρατήσουμε μυστικό τα υπέροχα, χειροποίητα, θεραπευτικά σαπούνια της Avgerinos Cosmetics.

Σας έχουμε πολλούς λόγους για να τα χρησιμοποιήσετε!

Καταρχάς είναι 100% φυσικά, παρασκευάζονται

με αγνά αιθέρια έλαια από την ελληνική εταιρία Avgerinos Cosmetics. Οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται είναι… βρώσιμες (!!!), αφού δεν είναι άλλα από τα γνωστά χρώματα ζαχαροπλαστικής!

Είναι κατάλληλα για το πρόσωπο, τα χέρια και το σώμα!

Σίγουρα θα σκέφτεστε τώρα: “Ναι, αλλά το αφρόλουτρό μου κάνει πολύ αφρό, που με κάνει να απολαμβάνω το ντους μου περισσότερο και αισθάνομαι πιο έντονο τον καθαρισμό”. Σας εγγυόμαστε ότι τα θεραπευτικά σαπούνια της Avgerinos Cosmetics κάνουν τόσο αφρό που θα σας ξετρελάνουν, όπως ξετρέλαναν κι εμάς!

Η καθαριστική τους ιδιότητα είναι άκρως αποτελεσματική κι έχουν ένα άρωμα… Αχ, ένα άρωμα!!! Διαρκεί και διαρκεί… και σαγηνεύει!

Είναι κατάλληλα για ενήλικες αλλά και για παιδιά και βρέφη!!!

Στο eshop www.avgcosmetics.gr θα βρείτε περίπου 35 διαφορετικούς κωδικούς αρωματικών και θεραπευτικών σαπουνιών. Η δε τιμή τους θα σας ενθουσιάσει τόσο που θα θέλετε να τα αποκτήσετε όλα!!!

Σήμερα θα αναφερθούμε στα ειδικά θεραπευτικά σάπουνια, κατάλληλα για διάφορες παθήσεις ή και ανάγκες που θα σας γινουν απαραίτητα. Κυτταρίτιδα, περιποίηση ευαίσθητης περιοχής, ακμή, δερματοπάθειες, ψωρίαση, έντονη ενυδάτωση είναι μερικά από τα προβλήματα-παθήσεις που μπορείτε να αντιμετωπίσετε με τα χειροποίητα θεραπευτικά σαπούνια της Avgerinos Cosmetics.

Γάλα γαιδούρας

Σύμφωνα με έρευνες, το γάλα της γαϊδούρας έχει ιδιότητες αντιγήρανσης και αναγεννητικά συστατικά και προλαμβάνει ορισμένες ασθένειες του δέρματος.
Ακόμα, περιέχει απαραίτητα λιπαρά οξέα που βοηθούν στην απορρόφηση των βιταμινών, ενώ βελτιώνει και τη διαδικασία της επούλωσης. Τα μεταλλικά άλατα του γαϊδουρινού γάλακτος επιτρέπουν στο δέρμα να καθαρίζεται, εφόσον αφαιρούνται τα νεκρά κύτταρα του δέρματος με στόχο τη δημιουργία νέων ζωντανών κυττάρων. Αποκτήστε το με ένα κλικ ΕΔΩ!

Calendula

Η καλέντουλα είναι ένα από τα καλύτερα βότανα για την θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων. Για κάθε φλεγμονή του δέρματος, από μόλυνση ή φυσική βλάβη. Ιδανική για κάθε εξωτερική αιμορραγία, τραύματα, μώλωπες ή διαστρέμματα, για ελαφρά εγκαύματα και ζεμάτισμα. Κατάλληλη σε εγκαύματα, εκζέματα, ερεθισμούς του δέρματος, δίνει ελαστικότητα στο δέρμα (προϊόντα για ραγάδες, αντιρρυτιδικά), αλλά ακόμη και στα μαλλιά. Επιπλέον, οι πηκτίνες που υπάρχουν στα φύλλα της την καθιστούν άκρως ενυδατική. Αποκτήστε το με ένα κλικ ΕΔΩ!

Tea tree

Είναι ισχυρό, είναι φυσικό και παρέχει τριπλή απολυμαντική δράση! Περιζήτητο για την καταπολέμηση των φλεγμονών και των μολύνσεων πριν από την ανακάλυψη των αντιβιοτικών, το tea tree σήμερα επανακάμπτει, προσφέροντας λύσεις σε όσους αναζητούν έναν πιο φιλικό τρόπο να προστατέψουν τον οργανισμό και το περιβάλλον τους από τα βακτήρια, τους μύκητες και τους ιούς. Κατάλληλο για ακμή, μύκητες στα νύχια και στα πόδια, κολπίτιδες, μολύνσεις, για τσιμπήματα και body piercing. Αποκτήστε το με ένα κλικ ΕΔΩ!

Μείνετε συντονισμένες! Πολύ σύντομα έρχεται άρθρο πολύ πολύ… αρωματικό! Εκεί θα σας αναλύσουμε και θα προτείνουμε αρωματικά σαπουνάκια Avgerinos Cosmetics γιατί θέλουμε να είστε όλες ικανοποιημένες από τις προτάσεις μας!

Avgerinos Cosmetics on Facebook
Avgerinos Cosmetics on Instagram

The post Αυτά τα χειροποίητα θεραπευτικά σαπούνια θα σας αλλάξουν τη ζωή appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα