Νέα ντοκουμέντα για τον οπλισμό και τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ)

Νέες αποδείξεις της ναζιστικής ιδεολογίας της οργάνωσης

Σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως έπειτα από την ολοκλήρωση του ελέγχου των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των βουλευτών Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγού, καθώς επίσης και του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής,

Νίκου Μιχαλολιάκου.

Πιο συγκεκριμένα, στα ντοκουμέντα απεικονίζονται αποδείξεις της ύπαρξης οπλοστασίου του ναζιστικού μορφώματος, παιδιά που προσηλυτίζονται στη Χρυσή Αυγή, αλλά ακόμη και φωτογραφίες ναζιστών να εκτελούν αιχμαλώτους. Τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στα χέρια των ανακριτριών.

Ενδεικτικό είναι ένα έγγραφο που βρέθηκε στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη, με τίτλο «κατάταξη ομάδων ωραιότητας», στο οποίο αναγράφονται στοιχεία για μαύρους σε Ευρώπη και Αμερική.

Όσον αφορά στον υπολογιστή του Ν. Μιχαλολιάκου, σ’ αυτόν βρέθηκαν φωτογραφίες με μέλη της Χρυσής Αυγής που εκπαιδεύονται σε εσωτερικό χώρο και με στελέχη της Χρυσής Αυγής που χαιρετούν ναζιστικά.

Το πιο πιο συγκλονιστικό όμως είναι ότι βρέθηκαν σκαναρισμένες ταυτότητες αστυνομικών, όπως επίσης και φάκελος με ονόματα προσώπων από το Facebook. Ο συγκεκριμένος φάκελος έφερε τον τίτλο «βρωμιάρηδες».

The post Νέα ντοκουμέντα για τον οπλισμό και τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα