Πολλά τα λεφτά για την express service από την Εθνική Ασφαλιστική άλλα…

Νέες διαστάσεις στη δικαστική διαμάχη Express Service – Εθνικής Ασφαλιστικής

Του Γιάννη Ντάσκα

Διαστάσεις πολύ σοβαρές παίρνει η δικαστική διαμάχη του επιχειρηματία Γιάννη Ραπτόπουλου και της γνωστής εταιρείας του EXPRESS SERVICE με την Εθνική Ασφαλιστική.

Το έγγραφο που δημοσιεύουμε είναι αίτημα του κ.Ραπτόπουλου και της εταιρείας του να καταβάλει η «Εθνική Ασφαλιστική» ούτε λίγο, ούτε πολύ 3 δις

ευρώ. Ποσό κολοσσιαίο και αδιανόητο σε δικαστική διαμάχη αλλά αναγνωρισμένο απ ο δικαστική απόφαση την οποία κέρδισε ο επιχειρηματίας και η εταιρεία του.

Η υπόθεση δεν βαρύνει βέβαια τη σημερινή Διοίκηση του κ.Τουρκολιά και δικούς της χειρισμούς αλλά προηγούμενες και σε βάθος χρόνου Διοικήσεις, όπως αποκαλύπτουν τα έγγραφα που διαθέτουμε.

Στη σημερινή Διοίκηση όμως περιήλθε η πολύ παραπάνω από καυτή πατάτα της κατάληξης.

Αν το ποσό αυτό δεν μειωθεί με κάποιο τρόπο(δικαστικό η εξώδικο) τίθεται ζήτημα όχι απλώς σοβαρό για την Εθνική αλλά για το Υπουργείο Οικονομικών.

Κατά τις πληροφορίες μας και από τις δυο πλευρές καταβάλλεται προσπάθεια συνεννόησης γιατί το έγγραφο που διαβάζετε μιλάει για άμεση εκτέλεση, δηλαδή μια τεράστια ΚΡΙΣΗ ,η οποία πρέπει να αποσοβηθεί. Το πως είναι όχι απλώς ζητούμενο αλλά κάτι εξαιρετικά δύσκολο.

Διαβάστε και αμέσως θα καταλάβετε:

The post Πολλά τα λεφτά για την express service από την Εθνική Ασφαλιστική άλλα… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα