Στον Πρόεδρο και τον πρωθυπουργό ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος

09:42 3/6/2013 - Πηγή: Matrix24

Το πρωί θα επισκεφθεί την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Η υποδοχή του Πατριάρχη θα γίνει στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη. Κατά την Πανηγυρική Συνεδρία της Ιεράς Συνόδου θα γίνει παρασημοφόρηση του Πατριάρχη.

Θα ακολουθήσει κοινή σύσκεψη του Αρχιεπισκόπου Αθηνών, των μελών της Ιεράς Συνόδου και του προέδρου και των μελών της Συνοδικής Επιτροπής Διορθοδόξων και Διαρχιστιανικών Σχέσεων με τον Πατριάρχη Μόσχας και τα μέλη της συνοδείας του.

Στις 12:30 ο Κύριλλος μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο θα επισκεφθούν

τον πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο, κ. Κάρολο Παπούλια και αμέσως μετά ο Πατριάρχης Μόσχας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ακολούθως, ο προκαθήμενος της Ρωσικής Εκκλησίας και η συνοδεία του θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί για το Άγιο Όρος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω της επίσημης επίσκεψης του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλου στο Προεδρικό Μέγαρο και στο Μέγαρο Μαξίμου σήμερα θα τεθούν σε εφαρμογή κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, στο τμήμα της οδού Βασ. Γεωργίου, μεταξύ των οδών Ρηγίλλης και Ηρ. Αττικού και σε όλο το μήκος της οδού Ηρώδου Αττικού.

Keywords
Τυχαία Θέματα