ΠΡΟΒΑ… ΝΥΦΙΚΟΥ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Πρόταση για μετεκλογικούς …γάμους με φόντο μια άλλη Ελλάδα και άρωμα οικουμενικής κυβέρνησης είχε η χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη κατά την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Θησείο.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας ενώπιον των ψηφοφόρων και οπαδών του κόμματός του, έριξε στο τραπέζι του προεκλογικού διαλόγου την πρόταση «να

συνοδεύσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής της 28ης Ιουνίου, συγκροτώντας ένα εθνικό μέτωπο διαπραγμάτευσης». Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη σχηματισμού μιας κυβέρνησης προοδευτικής και σταθερής με στόχο να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ. «Για τους άλλους επικεφαλής των κομμάτων αυτή είναι μια πρόσκληση. Για μας είναι δέσμευση. Γιατί θέλω να δείξω αλλά και να αποδείξω ότι υπάρχει μια άλλη Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ πραγματοποίησε άνοιγμα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, ζητώντας τους «τώρα που το ΠΑΣΟΚ δείχνει εγκλωβισμένο σε πολιτικές και σχήματα και δοκιμάζεται από κρίση ταυτότητας και κρίση πολιτικής, τώρα κάθε δημοκράτης, κάθε σοσιαλιστής, καθένας και κάθε μία που πίστεψε, αγωνίστηκε και διαψεύστηκε, ας μη διαλέξει την αποχή, ας μην κλειστεί στην απογοήτευση»».

Keywords
Τυχαία Θέματα