ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΡΜΗ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (23 –  29 Ιουλίου).

Κριός

Η εβδομάδα χρωματίζεται από τη σύνοδο Ήλιου – ανάδρομου Ερμή στις 28, όπου το φλερτ γίνεται τζόγος, ο έρωτας μια σκοτεινή υπόθεση γεμάτη μυστικά και διπλές ερμηνείες και, αν έχεις βλαστάρια, η σχέση σου μαζί τους κάνει την «Τόλμη και Γοητεία» να ωχριά. Το στοίχημα είναι αν θα μπορέσεις να χαλιναγωγήσεις την παρόρμηση και

να παραστήσεις τον ψόφιο κοριό (μήπως να συμβουλευτείς το Σκορπιό κολλητό σου;). Η ώρα για δράση δεν θα αργήσει, αυτό μπορούμε να στο υποσχεθούμε!

Ταύρος

Η οικογένεια και το σπίτι μας δεν αποτελεί πάντα ένα απάνεμο λιμάνι, όπως έρχεται να σου θυμίσει ο ανάδρομος Ερμής σε ιδιομοιρία με τον Ήλιο στο Λέοντα, στις 28/7. Ασχέτως με το τι λέγεται επισήμως, η διαίσθησή σου λέει πως άλλα εννοούνται, άλλα υπονοούνται και πως, τελικά, πολλά παρερμηνεύονται. Έσω όσο σαφέστερος γίνεται, και έτοιμος για τα συνηθισμένα οικογενειακά καυγαδάκια της μίρλας, της γκρίνιας και του «σού ‘πα – μού ‘πες». Εβδομάδα είναι, θα περάσει.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σου ανάδρομος, στις 28 του μήνα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο. Αυτό κανονικά θα έπρεπε να σε φέρνει στο φως των προβολέων – κι έτσι, δηλαδή, γίνεται: μόνο που, ανάδρομου παρόντος, γίνεται για όλους τους λάθος λόγους. Θα μπορέσεις να κρατήσεις τη γλώσσα σου από το να τσακίσει κόκκαλα αυτή την εβδομάδα, Δίδυμε; Θα χρειαστεί να το κάνεις, όσο κι αν όσα μάθεις για το έτερόν σου ήμισυ ή το αντικείμενο του πόθου σου μπορούν να σε βγάλουν εκτός εαυτού.

Καρκίνος

Θέλεις να δώσεις ταυτότητα, πιστωτικές και αριθμούς λογαριασμού σε κάποιον έμπιστο φίλο σου (κατά προτίμηση Παρθένο, ή Αιγόκερω) και να τα ξαναπάρεις από Αύγουστο; Δε βλέπω άλλη λύση για να μη βγεις με τσίγκινο πιατάκι Καραγεώργη Σερβίας γωνία, «ελεήστε οι περαστικοί τον ψυχοπονιάρη». Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή και Ήλιου στον τομέα των οικονομικών σου είναι εδώ για να σου μάθει πως δεν αξίζουν τη συμπόνια σου όσοι τυχόν στη ζητάνε. Πάντως, εμείς θα δείξουμε οίκτο και θα σου αφήσουμε μερικά μετρητά, να τη βγάλεις ως τον Αύγουστο!

Λέων

Σε γενικές γραμμές, Λέων είσαι και ό,τι θέλεις κάνεις. Συγκεκριμένα, αυτή την εβδομάδα μεταμορφώνεσαι σε αστυνόμο Μπέκα, και ανακαλύπτεις τι κρύβεται πίσω από πρόσωπα και προσωπεία που πολύ σε απασχολούν τελευταία. Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου σε απόλυτη σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή στις 28, θυμήσου να μην πολυχαλιέσαι γιατί τίποτα δεν είναι, τελικά, έτσι όπως φαίνεται – και τα επερχόμενα φεγγάρια του Αυγούστου μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Παρθένος

Το να πούμε σε ένα παιδί της λογικής και του Ερμή να ακούσει το υποσυνείδητό του, τη διαίσθησή του και άλλα ομιχλώδη πράγματα που δεν άπτονται του υλικού κόσμου, μοιάζει λίγο αγώνας άγονος. Κι όμως, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις αυτή την εβδομάδα, Παρθένε. Κι αν θες οπωσδήποτε ένα «βαρίδι» να σε συνδέει με τ

Keywords
Τυχαία Θέματα