Αποδέχεται την πρόταση ο Μπουμσόνγκ

Θετικός ο Μπουμσόνγκ στην πρόταση των «Πράσινων» για επέκταση του συμβολαίου του για ένα ακόμη χρόνο και απολαβές 600.000 ευρώ το χρόνο για να παραμείνει στο Τριφύλλι.
Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είχε αφήσει να εννοηθεί πως δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με μειωμένες αποδοχές αρκεί να του γινόταν πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αυτή έγινε προς τον εκπρόσωπο του, ενημερώθηκε και ο γάλλος στόπερ, και περιλαμβάνει επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο, έως το 2014 δηλαδή και απολαβές 600.000
ευρώ τον χρόνο συν κάποια μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων, τα οποία φτάνουν τις 100.000 ευρώ.

Ο γάλλος αμυντικός φαίνεται να είναι θετικός, αρκεί να πάρει και ορισμένες εγγυήσεις που έχει ζητήσει. Ήδη έχει συζητήσει με τη σύζυγό του το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, καθώς και οι δυο τους δεν θέλουν να αλλάζουν συνέχεια περιβάλλον.

Δεν αποκλείεται άλλωστε αυτό να είναι και το τελευταίο συμβόλαιο του Μπουμσόνγκ ο οποίος όταν τελειώσει την καριέρα του θα επιστρέψει στην Γαλλία για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις του.

Στις αρχές της εβδομάδας, μάλιστα, αναμένεται να γίνει και ραντεβού του Γόντικα με τον εκπρόσωπο του, έτσι ώστε οι δυο πλευρές να έρθουν σε οριστική συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές, ώστε ο κορυφαίος αμυντικός του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια να παραμείνει στο Τριφύλλι.
Keywords
Τυχαία Θέματα