Ευτυχώς που υπάρχει... ο Βύντρα

Λίγο από Αγκάθα Κρίστι και λίγο από... Βασίλη Παπακωνσταντίνου θυμίζει η περίπτωση του πολυπολιτισμικού Λουκά Βύντρα

Όσα τραγελαφικά βιώνει ο Παναθηναϊκός φέρνουν στο νου το γνωστό θεατρικό έργο της Αγκάθα Κρίστι «10 Μικροί Νέγροι». Ένας ένας «σκοτώνονται» οι πρωταγωνιστές της παράστασης μέχρι να μείνει μόνος του ο δολοφόνος. Ή τουλάχιστον μέχρι έτσι να αφήσει τους θεατές να νομίζουν η δαιμόνια συγγραφέας.

Έμμισθοι
πρόεδροι φροντίζουν για τη «δολοφονία» των πιο αγαπητών ποδοσφαιριστών. Κατά περίεργο τρόπο «εξοντώνονται» με σειρά ταξινομημένη από τον καλύτερο προς το χειρότερο. Πρώτος «σκοτώθηκε» ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Επόμενο θύμα ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ακολούθησε ο φόνος του Σωτήρη Νίνη, ενώ δολοφονήθηκε και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ο θύτης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, κρατάει ψαλίδι στα χέρια. Απειλεί τους ποδοσφαιριστές με... ψαλίδισμα μισθών. Όσοι δέχονται, έχει καλώς. Οι υπόλοιποι χαιρετούν τον άσπλαχνο αυτό κόσμο.

Τα συμβόλαια των ακριβοπληρωμένων Ελλήνων Κατσουράνη και Καραγκούνη έχουν μπει στον... αυτόματο για να ψαλιδιστούν, ενώ ένας από τους δύο ίσως «δολοφονηθεί».

Στο γνωστό τραγουδάκι του θεατρικού, βιβλίου και κινηματογραφικής ταινίας επιζεί μόνο ένας.

Κάπως έτσι εξελίσσονται τα πράγματα και στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Μόνο για έναν δεν έχει καν ακουστεί «ψαλίδισμα» μισθού από τα γνωστά ΜΜΕ που ενδιαφέρονται τόσο για τα οικονομικά δεδομένα του Συλλόγου. Του ποδοσφαιριστή με το νούμερο 24 στην πλάτη.

Αν γίνει γκάλοπ για τον αθλητή που αντιπαθούν περισσότερο οι οπαδοί, θα κερδίσει πάνηγυρικά ο Λουκάς Βύντρα. Ο παίχτης που έχει κάνει περισσότερες γκέλες παρά καλά παιχνίδια στην καριέρα του στοιχίζει, με την εφορία, περισσότερα από 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό! Σύμφωνα, με πρόσφατα δημοσιεύματα, αν γίνει η... στραβή και προταθεί μείωση μισθού στον Βύντρα, τότε θα καλύψει τη διαφορά από την τσέπη του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης...

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Λουκάς Βύντρα είναι ο μόνος εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που ευχαρίστησε δημόσια ο μεγαλομέτοχος Τζίγγερ, όταν επίσημα «πάρκαρε» τις μετοχές του. Μην ξεχνάμε ακόμα πως πρόσφατα έγινε αύξηση (!) αποδοχών στον παίχτη, ούτε φυσικά ότι ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Γόντικας μόνο που δεν ήρθε στα χέρια με οπαδό που έβριζε τον Βύντρα. Ό,τι δηλαδή δεν έκανε ποτέ απέναντι στους πραγματικούς εχθρούς του συλλόγου.

Ένας μικρός νέγρος μόνος είχε μείνειΜε μια θηλια κρεμάστηκε,Δεν έμεινε κανείς...
Κάπως έτσι τελειώνει η ιστορία της Αγκάθα Κρίστι. Στα δεδομένα του Τριφυλλιού κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί. Ο παίχτης έχει αποδείξει εδώ και οχτώ χρόνια πως ξέρει να επιβιώνει... Εκτός αυτού έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014! Περισσότερο λοιπόν ταιριάζει στην περίπτωσή του μία παραλαγή των στίχων του Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

Ευτυχώς που η Πανάθα δικαιώνεταιΣε ΔΣ, σε ΓΣ, στις αλάνεςΕυτυχώς που όλοι αποχώρησανΕυτυχώς που υπάρχει... ο Βύντρα
Keywords
Τυχαία Θέματα