Κοντά στην ανανέωση ο Κάρα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού σκοπεύει να εξαντλήσει τις πιθανότητες για την παραμονή του Γιώργου Καραγκούνη στην Παιανία. Θετική η εισήγηση του Φερέιρα και οι απαιτήσεις του «Κάρα».
Το συμβόλαιο του Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό εκπνέει στο τέλος του μήνα και στο Τριφύλλι έχουν αποφασίσει να τον κρατήσουν στην ομάδα. Τα πρώτα μηνύματα προς τον Καραγκούνη είναι θετικά και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η διοίκηση θα κάνει
ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να συνεχίσει να φορά την φανέλα με την οποία ανδρώθηκε ο 35χρονος μέσος.

Η εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι θετική, καθώς πιστεύει ότι είναι απαραίτητη η παρουσία του «Κάρα» στο χτίσιμο της νέας ομάδας και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Θέμα σεβασμού, όχι χρημάτων

Από την πλευρά του, ο Καραγκούνης θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, προβάλλοντας ορισμένες απαιτήσεις, να έχει σεβασμό αλλά και πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το ζήτημά του δεν είναι οικονομικό και φέρεται να δεχθεί τη μείωση αποδοχών που θα του προταθεί, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε, είναι γνωστό πως η διοίκηση θα του προσφέρει, όταν κρεμάσει τα παπούτσια του, πόστο στην ομάδα, άρα του εξασφαλίζει και την αυριανή ημέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα