Τα νέα του Ερασιτέχνη

Πρόκριση για τον Αλυφαντή στην κολύμβηση, ήττα για τις κορασίδες του βόλλεϋ και για τους παίδες του πόλο...

ΒΟΛΛΕΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Με ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπως ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα κορασίδων βόλλεϋ του Παναθηναϊκού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Βασίλη Βλαχονικολού ηττήθηκε με 3-1 σετ (25-9, 21-25, 25-17, 25-15).

Ο προπονητής του Τριφυλλιού δήλωσε στη σελίδα της ΕΟΠΕ:

«Είναι
η πρώτη φορά που τα κορίτσια παίζουν σε τελικά και υπήρχε άγχος. Δεν είμαι ικανοποιημένος γιατί δεν έγιναν πράγματα απλά. Λείπει η συγκέντρωση και η ηρεμία. Πλέον το άγχος μεγαλώνει γιατί θέλουμε μια θέση στο βάθρο και πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την ψυχολογική πίεση γιατί στη συνέχεια οι αντίπαλοι είναι θεωρητικά καλύτεροι».

Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με τις:

Κεφάλα Ελ. 10 (5 άσους, 3 μπλοκ), Γιαννακοπούλου 8 (1 μπλοκ), Βελούδη 2, Τσατσούρη 8 (2 άσους, 1 μπλοκ), Σούρα 4 (1 άσο), Αποστολάκη 11 (1 μπλοκ), Μανικοπούλου (λ. 16%), Κασδοβασίλη, Ζαρμακούπη, Κεφάλα Εφ, Φάφα, Δαμασκηνού.

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο οποίος μετά τη λήξη του αγώνα ενθάρρυνε τα κορίτσια ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Σημερινός αντιπαλος του Παναθηναϊκού είναι η Ένωση Βύρωνα (18:00) με διαιτητές του Μαρκάτσα - Οικονόμου.

ΠΟΛΟ ΠΑΙΔΩΝ

Με ήττα από το Νηρέα Γέρακα, με σκορ 9-7, στην πρεμιέρα της Α' φάσης του πρωταθλήματος ξεκίνησε η ομάδα πόλο παίδων. Οι αγώνες θα συνεχισθούν σήμερα Σάββατο και την Κυριακή (24/6).

Θυμίζουμε πως από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 3 πρώτες ομάδες.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Την πρόκριση στους απογευματινούς τελικούς στα 50μ. πεταλούδα και στα 100μ. πρόσθιο εξασφάλισε ο Ρωμάνος Αλυφαντής, μοναδικός εκπρόσωπος του Τριφυλλιού στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξάγεται στην Τρίπολη.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού κατετάγη 4ος στα πρωινά προκριματικά των 50μ. πεταλούδα με χρόνο 00.25.21 και 3ος στα 100 πρόσθιο με χρόνο 01.04.85.
Keywords
Τυχαία Θέματα